Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Philips LCD és LED TV-k
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
milyen összetett alkalmazásokra gondolsz? pont azért hoztam fel a kérdést, mert ugye a google elég erőteljesen JS+CSS kombinációban látja a jövőt, és nem csak weben, hanem kliens oldalon is, ha jól veszem ki. ahogy a chrome os-ben is a proramok lényegében JS alapokon nyugszanak, a levelező klienstől az office-ig mind. ráadásul képesek voltak alátolni egy masszív JS motort is. bár elvileg a dalvik vm-mel is ezt cisnálják, csak nem értem, hogy akkor miért nem egységesítették jobban a fejlesztési irányvonalat. a jelenlegi felállás szerint a webOS jobban illene a google világképébe a tisztán HTML+JS+CSS megoldásával, mint az Android.
még akkor tudtam volna elképzelni ezt a vonalat, amit folytatnak, ha ők zsákmányolják be a Sun-t, mert akkor házon belül lenne az egész technológia.bambano:sajnos jól megírt javás programból elég kevés van
amióta olyan népszerű legg, azóta flash-ből is... pont a napokban hozta fel egy topikban floatr, hogy JS esetében is már majdnem natív kódot hoztak valami teszt alatt, szóval ilyen tekintetben talán nem olyan nagy a különbség.
viszont te is a php-vel hozod párhuzamba a dolgot, viszont én itt arra gondoltam, hogy egy gui felépítésében miért ne lehetne jó? egyre többen nyúlnak hozzá. elsőnek ott volt a Palm ugye a telefonjaikon, aztán most a gnome3 alapértelmezett felülete is lényegében JS alapú, és a jövőre érkező win8 is erősen arra fog támaszkodni. -
törölt tag
én csak feltettem a kérdést, de ha értesz annyira hozzá, akkor szívesne vennék egy részletesebb választ, hogy miért nem játszanak egy ligában. mert nekem mint felhasználónak a javáról csak a lassúság és a sok szopás jut eszembe, amit kliens oldalon tapasztalok belőle. javascriptről meg az egyre szofisztikáltabb és jobban optimalizált kód, ami a weben megjelenik.
-
törölt tag
nem értem, hogy annó miért nem eleve JS-ben meg CSS-ben csinálták meg az Androidot, mint ahogy például a webOS is van. akkor még talán lenne egy kis átjárás a chrome-os és android alkalmazások közt, és több usert meg tudnának fogni vele. illetve tudnák közvetlen használni a html5 api-kat, mint például az offline ccc, amivel hamarosan lehetne docs offline módban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MIUI / HyperOS topik
- Wuthering Waves
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Borderlands 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest