Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Apple MacBook
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
milyen összetett alkalmazásokra gondolsz? pont azért hoztam fel a kérdést, mert ugye a google elég erőteljesen JS+CSS kombinációban látja a jövőt, és nem csak weben, hanem kliens oldalon is, ha jól veszem ki. ahogy a chrome os-ben is a proramok lényegében JS alapokon nyugszanak, a levelező klienstől az office-ig mind. ráadásul képesek voltak alátolni egy masszív JS motort is. bár elvileg a dalvik vm-mel is ezt cisnálják, csak nem értem, hogy akkor miért nem egységesítették jobban a fejlesztési irányvonalat. a jelenlegi felállás szerint a webOS jobban illene a google világképébe a tisztán HTML+JS+CSS megoldásával, mint az Android.
még akkor tudtam volna elképzelni ezt a vonalat, amit folytatnak, ha ők zsákmányolják be a Sun-t, mert akkor házon belül lenne az egész technológia.bambano:sajnos jól megírt javás programból elég kevés van
amióta olyan népszerű legg, azóta flash-ből is... pont a napokban hozta fel egy topikban floatr, hogy JS esetében is már majdnem natív kódot hoztak valami teszt alatt, szóval ilyen tekintetben talán nem olyan nagy a különbség.
viszont te is a php-vel hozod párhuzamba a dolgot, viszont én itt arra gondoltam, hogy egy gui felépítésében miért ne lehetne jó? egyre többen nyúlnak hozzá. elsőnek ott volt a Palm ugye a telefonjaikon, aztán most a gnome3 alapértelmezett felülete is lényegében JS alapú, és a jövőre érkező win8 is erősen arra fog támaszkodni. -
törölt tag
én csak feltettem a kérdést, de ha értesz annyira hozzá, akkor szívesne vennék egy részletesebb választ, hogy miért nem játszanak egy ligában. mert nekem mint felhasználónak a javáról csak a lassúság és a sok szopás jut eszembe, amit kliens oldalon tapasztalok belőle. javascriptről meg az egyre szofisztikáltabb és jobban optimalizált kód, ami a weben megjelenik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Gamer,15,6"FullHD IPS,i7 10750H(12X5,Ghz)GTX 1650 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ töltő,jó ak
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5"-65% Ryzen 5 16/256 Tűéles Retina
- Eladó Konfig Ryzen 7 3800X 16GB DDR4 1TB SSD RTX3060 12GB!
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
amióta olyan népszerű legg, azóta flash-ből is... pont a napokban hozta fel egy topikban floatr, hogy JS esetében is már majdnem natív kódot hoztak valami teszt alatt, szóval ilyen tekintetben talán nem olyan nagy a különbség.