Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz
antikomcsi #50 üzenetére
Amennyiben elolvasod a hozzászólásomat és meg is érted , akkor nem kellene leírnom még egyszer , de megteszem . A phenomokhoz is lapot kellett volna cserélnem , és a teljesítményük nem igazán meggyőző .Az , hogy később mi lesz azt velem együtt Te sem tudod , viszont én nem igazán látok egy fél éven belül nagy teljesítmény növekedést .
Mint írtam , fél egy év múlva veszek bele egy 4 magosat ha kell , addigra használtan 30 körül lesznek , és ennyi .
"Persze, van aki megteheti, de én nem ugrálhatok gyerek, és feleség mellett!"
Ugyanezekkel a "paraméterekkel" rendelkezem , ezért cseréltem most , gondolom ha megjelennek a két és három magos phenomok , akkor az x2-esek ára nem felfelé fog menni .
Nem kell velem egyet érteni , én így látom és így döntöttem , ennyi .
Az offból meg szerintem elég ennyi . -
lsc
nagyúr
Nekem is az a bajom , hogy a kn 9-eshez az abit nem adott ki phenomos biost , tehát ha váltok arra akkor is lapot kellett volna cserélnem . A teljesítményét meg elnézve nem igazán lett volna előrelépés , tehát emiatt váltok , és most amilyen áron eladom a proci hűtő lap hármast kb 3 e forint ráfizetéssel veszek egy IP 35 E-t 2180-al meg egy Hyper TX 2-őt , aztán fél vagy egy év múlva veszek egy erősebbet . Addig húzva a 3850-hez elég ez a proci is .
Azért remélem 1 év múlva visszaválthatok , igaz a remény hal meg utoljára . -
lsc
nagyúr
Ezért állok át a "sötét oldalra "
. Ez tényleg vicc .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged