- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
fordfairlane #151 üzenetére
Nem indulatból írtam, csak egy kis szarkazmus volt. Csak lemarad egy ->
-
Gadgetfan_
senior tag
Komolyan mondom, az eszem megáll miken problémáznak egyesek! Az most már mégis miért baj, ha a tabletunkhoz az árában kapunk egy védőburkolatot amit "mellesleg" használhatsz billentyűzetnek is ha úgy alakul. Egyeseknek már a szar is keserű, csak azt nézik hol nem, lehet használni, ahelyett, hogy örülnének, hogy van egy ilyen plusz funkciója. Ha nem tetszik nem használod, és otthon hagyod, ennyi.
EVERMANnal többször értek egyet általában mint nem, de amit itt előadott az csak fingreszelés. iPad3 tulajként a seggemet vertem volna a földhöz örömben, ha egy ilyen Touch Covert kaptam volna hozzá, és nem kellene külön megvenni sok pénzért a "semmit sem tudó" SmartCovert...(#97) azbest "remélem ez nem komoly... szoktam távolról használni gépet, ami csak 1 gombnyomásnak érzékeli a nyomva tartott billentyűt... nem vicces, ha egy mondatot ki akarok törölni és annyiszor kell gombot nyoni hozzá, ahány karakterből áll."
Ott az érintőkijelző, egy két v. háromujjas gesztussal kijelölöd a törlendő szöveget, és egy gombnyomással törlöd. Én gondolkodjak helyetted?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- iPad topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Bestbuy játékok
- Milyen monitort vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest