Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothmaxy182
őstag
Oké, legyen, bár nem értek egyet. Akinek van pénze egy ilyen gépre, annak meg sem kottyanik átugrani érte Ausztriába, a határ mellé. Ha van rá 600ezred, és ilyen gépet akarsz, akkor már nehogy az a pár száz kilométer legyen az akadály. Mennyi lesz a benzinköltség 10-15ezer forint?
Nah mindegy. A lényeg, hogy ha valaki emiatt vesz Magyarországon inkább Macbookot, az MS akkor sem fog csődbe menni. Talán túléli annak az 5 embernek az elvesztését.
Ami meg fontos piac, ott úgyis jelen vannak. 6-800ezres gépek piacán Magyarország nem tényező.Belegondolva, teljesen logikus, hogy Magyarországon nem szórakoznak a forgalmazással... Persze attól ez még szomorú.

-
orbano
félisten
ez jogos. akinek nem a számítástechnika az élete, és van pénze, az bemegy a boltba és vesz magának valamit. ez elég erősen a többség... én hiába vagyok enthusiast, nekem sem szimpi külföldről venni, ha nem biztosított az itthoni szervizelés.
egyébként ez hogy van surfaceknél? villággarisak, kiszolgálnak itthon, esetleg lehet honosítani, mint Dellnél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- sziku69: Szólánc.
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Cyberpunk 2077
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ami meg fontos piac, ott úgyis jelen vannak. 6-800ezres gépek piacán Magyarország nem tényező.