Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
már megint fotóbolt, mint ultimate érv...
lassan a fotóbolt lesz a windows világ csubakka védelme...ha mindenkinek, aki valóban indokoltan használja a fotóboltot, lenne egy ilyenje, + visual studio dettó, akkor se lenne ennyitől tömegtermék.
másrészt én nem nagyon tudom elképzelni, hogy egy visual stúdió fusson magában egy gépen, úgy meg 8 giga ram az már felejtés. pláne, hogy olyan oprendszer van alatta, ami 4 gigán még csak nyomorog.
ha én nekiállok fejleszteni, fut a netbeans, nem két mega ramon, fut böngésző, adatbáziskezelő szintén nem két mega ramon, meg üveghal. biztos vagyok benne, hogy visual studio esetén is futna ott ms sql szerver, iis, meg ilyenek, tehát ott is teljes környezetnek kellene lenni, amiből azt a következtetést vonom le, hogy 8 giga ram erre nemigen elég. pláne a 4 gigás verzió nem elég rá. és ha még párhuzamosan megnyitod a fotóboltot is, akkor végképp bedugul a ram.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Assetto Corsa Rally
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Windows 11
- Samsung Gear S3 - második kör
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék tok
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő