- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoltika11
tag
Azért itt az indulatok közepette had mondjak valami jót is. Egy ismerősöm Galaxy S2-ről váltott 950-re. Nem bánta meg, 10-én megérkezett neki, első mondata az volt hogy "nagyon tetszik". A kameráról az volt a véleménye hogy brutális, el is kezdett fotózgatni, én pedig fotós tanácsokkal látom el.
A hátlapra rákérdezek nála hogy recseg-e, van-e ilyen tapasztalata. Volt nekem is a kezembe már korábban 950, csak hangos környezetben voltam, nem igazán hallottam úgy.
Vannak természetesen hiányosságai, ami szinte minden készüléknél tapasztalható, lesz ez ennél sokkal jobb is, ahogy érkeznek rá a frissítések, dolgoznak rajta.
Végül de nem utolsó sorban: Egy telefonról van szó, egy tárgyról, emiatt ne bántsátok egymást, és ne legyen lassan már-már személyeskedés belőle. Épp elég baj van a világban, az emberekkel, a problémákkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual (SM-A536B) Mobiltelefon
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 16 pro független.
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- DELL Universal Dock UD22
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest