Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bluetooth hangszórók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
somé
őstag
Pénteken belépek a 650-es táborba (dual sim), nagyon várom a sok androiddal eltöltött év után.
Miért is: nemrég hozzám került (beszámítottam) egy új 730-as DS-es telefont, hát csak kíváncsi voltam a rendszerre, korábban még a kezemben sem volt csak MM-os tapogatás erejéig ilyen rendszerrel készülék. Előre lelövöm a poént, ha tudta volna a 4G-t, nem adtam volna el semmi pénzért. Merőben más mint a megunt android, valahogy letisztult, igazi felüdülés. Annak ellenére, hogy nagyobb kijelző méretekhez vagyok szokva (utóbbi években 5,5 col IPS), a készülék 4,7-es kijelző mérete nem tűnt picinek. Az oled alsó hangon is odab@sz, az a fekete, azok a színek....
(Volt S3-asom, ami szintén amoled, de nem emlékeztem ennyire erős, kontrasztos, gyönyörű színekre.
Ekkor már hirdettem a telefonomat (2 napja el is kelt), el is döntöttem, hogy csak WP lehet a következő, a droid csak végső esetben. A 640 DS LTE volt a kiszemelt a fHD videó miatt, első körben a 650-est ki is ejtettem emiatt, hogy csak HD. Viszont a 640, bár szerepelt itthoni mobilkereskedés listáját pofátlanul olcsón, kiderült hamar, hogy olyan nincs és hát nem is lesz. Ekkor már belementem a 5,7-es 640 DS XL-be is, csak legyen már valami, kiderült, hogy az sem beszerezhető, ígéretet sem tudtak adni rá. Illetőleg ebay-ről mindegyik van, de vámot nem akarnék fizetni, a garancia is kérdéses, na meg előre nem szeretek kifizetni ennyi pénzt, az idő is sürget.
Appok tekintetében, melyeket én használok, ahogy néztem, nagyjából megvannak erre a rendszerre is, játszani nem játszom, sokkal inkább számít a funkcionalítás, gördülékeny kezelés, nem azzal foglalkozni mindig, hogy tisztítsam a rendszert, ürítsem a háttértárat, mert felugrott a procihasználat 7x%-ra, belassulások, anomáliák. (Annak ellenére, hogy "erősebb" 8magos készülékeim voltak, Honor 3X, majd 4X.)
Tehát ki vagyok éhezve valami másra, megrendeltem a 650-et, fekete előlap, szürke hátlap verziót.
Biztos jövök majd kérdésekkel, üdv addig is, folyt. köv.... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
hroberto #896 üzenetére
Dehogynem! Pontosan azt csinálod, amit eddig is, megmásítod a mondókádat.
Szerinted nem kell semmi, mert felsoroltál sok készüléket, ami a te kezed alatt mindig frankó volt.
Utána már lett HR és már azt mondod, hogy lehetnek hibák, pedig nem, vagy mégis?A HR nem jó w10 alatt, ezt fogd már fel, a legtöbb készüléket inkább jobban elrontotta, de a kereső ezt is kidobja neked, hogy mennyien panaszkodtak csak erre itt.
Utolsó mondatodra...belőled!
szerk_
A recovery 4 -5 perc a hr meg legalább félóra, ami nem is biztos, hogy jó lesz, akkor miről is van szó?
Teccikérteni -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
hroberto #892 üzenetére
Te buzerálod szét a topikot azzal, hogy szétoffolod a tökéletesen működő 950-eseddel, vagyis ezáltal kőbe van vésve, hogy márpedig annak jónak kell lennie. Igaz?
Igen, pont így van és pár perce épp valaki hasonló hibát írt a 640-es topikban, hogy csak úgy elkezdett merülni a telefonja sokadszorra. A wp topikba az aksi merül keresésre többek között semmi nincs, kifagyásra, lassulásra semmi? Áhh dehogy, mert neked, nálad minden wp jól működött mindig.Helyet kellett volna cserélned már rég GA-val, valamit jobban tudsz mint, ő!
--------------
Én egyébként nem szeretem buzerálni a telefonjaim, de muszáj megcsinálni, mert most mind a kettőn frankó rendszer van, érthetőbben nem tudom leírni...
-
hroberto
veterán
Nyugodj meg egy kicsit, van a környezetemben pár Lumia az enyémen kívül (640, 930, 950XL). Mindegyiken működik a 10 sima frissítéssel és pont.
Ha esetleg gond lenne, kap egy HR-t és kész. De nem volt erre sem szükség.
Ezért nem kell a plafonra mászni ha valakiknek esetleg nem egyezik a véleménye a tiéddel. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Kissé félreértelmezed meg Hrobika is.
Nem kell legyalulni, ha jól működik, de ha nem stimmel és lassú, merül, mint a beton, akkor meg kell csinálni!
A kettő között nagy különbség van.Attól, hogy nektek jó, még másik 6-7 felhasználó a tízből-húszból meg sztráda szerte panaszkodik és nem azért, mert kibaxott hülye lenne a telefonhoz.
Pontosan az egyik legnagyobb kódolási hibája a w10-nek a megjelenése óta, hogy van akinél a migráció tökéletes, de a legtöbbnek folyamatosan jönnek elő a bugok, ráadásul több azonos készüléken belül, amire az MS a mai napig nem találta/találja a megoldást.Mert egyszerűen nem találják a hibá(ka)t.Az is lehet, hogy az antutu-nak ehhez semmi köze, de nálam a rendszer ég és föld, mint recovery előtt volt 650-en és a kicseszett flaghsip szarjukon is.
A visszaállítást, tehát azok a felhasználók csinálják meg, akik úgy érzik, lehetne ez sokkal jobb is! -
Little Hulk
tag
válasz
Dalai Láma #884 üzenetére
Hát azt sajnos nem teszteltem, de ami biztos, hogy gördülékenyebb most a rendszer. Nem eszeveszett a tempó, ez tény, de simább a működése mint volt!
-
Ch4r0n
tag
Én is lemértem AnTuTu-val a 650-et és a következő eredményt kaptam. Most telepítettem fel és ez az első mérésem. A telefon nem volt kikapcsolva napok óta és a legfrissebb os fut rajta. Én nem gyalultam le egyszer sem mióta megvan, mindig csak frissítem amióta megvan.
Score: 31901
3D: 1803
UX: 14340
CPU:11817
RAM: 3941Nem tudom minek köszönhetem ezt a magas értéket, de szerintem indokolatlan mindig legyalulni a telefont. Biztos nem így találta ki az anyavállalat sem, meg akkor a frissítés mint mechanizmus is tök értelmetlen lenne... Akkor mindig tiszta telepítés lenne a logikus és a személyes adatokat meg backup-ból visszaállítanák.
Ehhez képest valahol régebben olvastam, hogy az asztali win10 esetében legalábbis úgy van, hogy modulárisan van felépítve a rendszer és csak a javítani kívánt modult, szolgáltatást írja át a frissítés célzottan. Emiatt a szeparáltság miatt sokkal gyorsabbak, biztonságosabbak és kisebb méretűek a frissítések. Illetve így biztosan nincs kihatásuk és nem okoznak nem várt bugokat más helyeken a rendszerben amihez nem is akartak hozzányúlni a fejlesztők. Gondolom ezt az innovációt a mobil platform is megörökölte.
Nekem az a véleményem, hogy mérési hibahatár ez a pár száz pont különbség és biztos nem veszi észre a felhasználó ezt a minimális eltérést a rendszer sebességén.
-
Dalai Láma
őstag
válasz
Little Hulk #882 üzenetére
Jó lenne tudni, hogy mennyit ért el az előző builddel.
-
A Zéé
addikt
válasz
Little Hulk #879 üzenetére
elektromos öböl. Szerintem.
-
válasz
#52469760 #878 üzenetére
Itt vettem 56.000-ért tegnap. Mikor elkezded megvenni, akkor drágábbat ír ki, ezért fel kell hívni őket, hogy az olcsobbat.hu oldalról érkeztél és akkor odaadják ennyiért. Ha mára nem javították a dolgot. Korrektek voltak. Mondjuk holnap jön meg, addig még változtathatok. :-)
-
Little Hulk
tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni olyanban, hogy hol érdemes tokot venni? Kemény hátlaptokot szeretnék, de csak szilikon vackokat találok! Köszi!
-
taip
senior tag
Köszi a méréseket.
Úgy tűnik, valóban alacsonyabbak a pontszámok, mint mflex-nél, de picit magasabbak, mint a 218-assal.
Kérdés, hogy ezek a pontok mennyire jellemzik a mindennapos használatot, az ott tapasztalható sebességet és stabilitást. Mert ugye összpontszámban kb. 1%-os eltérésről beszélünk, ami akár mérési hiba is lehet, vagy az egyes készülékek eltéréséből is adódhat.Szóval ez nálam nem meggyőző arra nézve, hogy mindig gyalulni kell.
-
egykori
őstag
válasz
Dalai Láma #870 üzenetére
Bocsi, az összesítő lemaradt, hogy ne kelljen számolni:
Score: 31204
3D: 1775
UX: 13804
CPU: 11690
RAM: 3935Már csak az a kérdés, hogy az enyémhez képest a te telefonod 191 és mflex 433 pontszám különbsége érzékelhető-e?
-
Dalai Láma
őstag
nekem 218-ról való frissítés után:
score:31395
3D: 1837
UX: 14138
CPU: 11546
RAM: 3874Azt nem tudom, hogy menynire számít, hogy a háttérben volt pár alkalmazás és 1 letöltés, ami a lassú wifi miatt elég sokáig tart. Szóval megismétlem rögtön bekapcsolás után is majd.
De én nem látok olyan nagy különbségeket.
-
egykori
őstag
Ha meg is vagyok elégedve a 218-ról a 318-ra való frissítés pozitív változásaival, de azt nem tudom, hogy egy teljes újratelepítés optimalizáltabbá tenné-e a telefont, ugyanis, mint előzőleg már leírtam, rettenetesen lassúnak érzékeltem a működést, amit a 930-ról való áttérésnek tudtam be.
A jelenlegi működés, emlékezetem szerint még mindig lassabbnak tűnik a 930-ra váltás előtti 820-nál. Ott, akkor, az alapfunkciók használatában nem is érzékeltem sebesség különbséget. (Bár lehet, hogy a 820-nak a CPU-ja jobb volt, mint most a 650-é.)
Megpróbáljak egy újrahúzást? -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Így csináld, de pontosan.
Recovery Tool visszaállítás menete...
1. Recovery Tool-t feltelepíted a pc-re, majd frissíted a legújabb verzióra, ezt alapból kérni fogja indítás előtt. Utána összekötöd usb kábellel a pc-t és a 650 készüléket, az RT ezután felismeri a készüléket és ráböksz a 650 készülék képre. Recovery Tool letöltés
2. Ekkor kiírja az aktuális és azt az OS verziót, amivel vetted, ez a 156, vagy 107-es-os lesz
Indítsd az RT programot, de előtte természetesen mindent ments a belső tárhelyről.
3. A visszaállítás kb 5 perc lesz.
4. Ha felállt a kész rendszer, akkor ez, mint írtam egy tiszta 107, vagy 156-os verzió még, utána állítsd be a wifit. MINDEN MÁS LÉNYEGTELEN! Majd navigálj a gépház---frissítés és biztonság---telefonfrissítéshez és nyomj a keresésre, amikor már a végleges 318-at fogja letölteni és telepíteni. Mint írtam, minden más lényegtelen és tilos!
5. Amikor a 318-as rendszer feltelepült és megjelennek az alapbeállítások, akkor új telefonként - tehát a régi biztonsági mentéseket felejtsd el -, beállítod a készüléket.
6. Utána az első dolgod legyen, hogy az áruházban az összes frissítést telepíted, különben nem fognak rendesen működni az applikációk!
Belépsz az áruházba, majd bal oldalt fent a "3 csíkra" nyomsz és ott a letöltések és frissítések opcióra tapizol, ha egyből nem jelennének meg a frissítendő applikációk listája. Ami egy rakás applikáció frissítés lesz. Amíg nem végzett az összes app frissítéssel, semmi másba ne kezdj bele!
7. Ha kész minden, akkor restart! Újraindítás után, lépj be újra az áruházba és ellenőrizd, hogy nem talál-e még további frissítést!
8. Ha minden megvan, akkor most belaktatod a telefont és beállíthatsz rajta véglegesen mindent. -
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Én is boldog tulaj vagyok immár 3 hete. Nekem előtte is wp volt, igaz még csak 7.8 mert az omnia annyit birt. Azzal nagyon jó volt minden, szépen tette amit kértem. Most ez a 650 szintén nagyon jó, abszolúte meg vagyok elégedve vele. Bár pár furcsaság van, amit nem értek, de annyi baj legyen.
Azt szeretném kérdezni, hogy tegnap levettem a hátlapot és van rajta két érintkező ami felrakva kapcsolódik a telefonon lévő csatikhoz. Ez a vezeték nélküli töltés előkészitése lenne? Mert én úgy tudom ezt nem tudja a vas.mflex: Ez a recovery honnan és hogyan érhető el?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
hroberto #856 üzenetére
Egyáltalán nem felesleges! A rendszer recovery után a 107, majd rögtön rá a .318 jóval gyorsabb lett, mint simán ráfrissítve.
Én megszoktam védeni az os-t, de amiben szar azt is leírom, és a frissítésük ebből a szempontból egy trágya, mert egyszerűen nem lesz jó, vagy jobb sima áttelepítéssel.
Ugyanez van a 950 XL-nél is. Mind a kettőnél megcsináltam az éjjel, de...Az biztos, hogy szinte egyik sem merült, és az is biztos, hogy bár, mint írtam szépen gyorsultak, de a bugosabb, a recovery által alapra visszarakott .107 egyszerűen jóval gyorsabban reagál mindenre!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ha végeztem, akkor pontosan tudok erre válaszolni, de visszaállítva és előtte valamennyire már használva a 318-cat, a 107-es látványosan gyorsabb, mint 318, tehát ha most tiszta telepítés után marad ez a gyorsaság, akkor igen nagyon is van értelme, ha lassabb lesz, mint most is, akkor ez egy totális visszafejlődés sokadszorra!
De majd kiderül...
-
krisz727
tag
válasz
Dalai Láma #847 üzenetére
Gyorsabb lett,a fényképtörlés azonnal megvan,akksi érdekel hogy javul e
-
plj970
csendes újonc
válasz
Dalai Láma #847 üzenetére
A letöltés megállt 46%- nál!
-
egykori
őstag
Nagyon sokat gyorsított a telefonon ez a frissítés. Ennek azért örülök, mert 930 után különösen lassan működött a 650. Most már jóval közelebb került az elődhöz, de ugyanolyan gyors sosem lesz. Viszont van glance, könnyű, jobb fogás, nem beszélve a gyönyörű kinézetről.
-
törölt tag
Üdv, a 640-esem mellé a birtokomba került egy 650es is. Szoftverfrissítés (.218ra) meg belakás már megtörtént.
A kérdésem az lenne, hogy ez a 640el ellentétben nem ébred fel duplakoppintásra.
Ez valami bug lehet, vagy szimplán valahol el van rejtve a beállításoknál (nem találtam hol)?
Előre is köszönet a segítségért. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
A TH, vagyis treshold, ami gyárilag fut a készüléken.
De ezzel egy időben fut az RS, vagyis a Redstone fejlesztése, amit jelenleg én is használok, de ez a rendszer még eléggé bugos, tehát tesztelő (insider körben) FAST ringen elérhető, viszont gyorsaságban szinte kiröhögi a 218-cas TH-t.
A TH új frissítése elvileg jövőhéten jön, elég sok hibajavítással, de az Insider-ben elérhető egy .242-es Release Preview is, ami egy teljesen frankó rendszer már és már most sokkal jobb, mint a TH 218-cas. -
MickTiger
csendes újonc
Sziasztok már alig birom kivárni ezt az 1 hetet hogy leteljen és akkor megkapom végre a várva várt telót nagyon várom már h a kezembe vegyem gondolkoztam azóta is folyamatosan hogy jól fogok e dönteni de biztosan, szóval erre tettem le a voksot végleg.1 HÉT és megvan
-
Etikusz
tag
Mikorra várható az újabb frissítés, van valami honlap ahol lehet tájékozódni?
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #819 üzenetére
Én a telefonokhoz szóltam hozzá, mások voltak kötekedéssel elfoglalva. Egyeseknek a szövegértelmezés volt nehéz, nem én akartam vitatkozni unalomból.
Telekomhoz mikor kerül be, esetleg hallott valaki róla?
-
ATEE77
tag
válasz
Little Hulk #829 üzenetére
Video navigator
-
Little Hulk
tag
Sziasztok! Írna nekem valaki jóféle videó lejátszót, ami feliratot is kezel? Vlc van, de nem túl jó... Köszönöm!
-
Etikusz
tag
3 perc töltés után 97% ......
-
Etikusz
tag
Ma igen különleges dolgot produkált.
Este fenn hagytam töltőnt, tehát reggel 6:30 (100%) 7:00 (43%) és magátók kikapcsolt.
Nem telefonáltam, nem neteztem csak a wifit kapcsoltam be.AZ új frissítés erre is megoldás lehet?
-
krisz727
tag
Fotózgattunk ma néhány képet 650:735 telefonokkal.a735 szebb képeket csinált.mozgó gyerkőc is volt de a 650 elmosódott kissé 735 meg tűéles.de amúgy tud ez szépet is de a 735 egyszerűen jobb
-
Gusztáv
addikt
válasz
Dalai Láma #822 üzenetére
A WindowsCentral-on egyszer teszteltek valami bambusz mintázatú, de műanyag hátlapot. Ha jól rémlik az is Mozo volt.
-
taip
senior tag
válasz
#78032384 #818 üzenetére
És akkor én meg minden alkalommal, amikor nyomatod a flagship-dumádat, akkor írjam be, hogy nekem az iPhone ingyen sem kell?
Ja, már 1x beírtam, csak azt jobban esett ignorálni.
-
tomboy0013
veterán
-
törölt tag
1. Nem tehetek róla nem tudsz olvasni. Tessék, segítek ezeket is én írtam:
Mert tényleg a készülék a finoman szólva nem erős belső ellenére tényleg megfogja az embert a külső miatt. Főleg a kijelző! Nekem is ez a bajom, hogy tetszik.
A külső remek, a kijelző remek...
Ha nagyrészt csak telefonálni, böngészésre, emailre kell arra megfelelő. A nyár második felében érkezik egy nagyobb rendszerfrissítés, remélhetőleg azzal már jobb lesz.
Jó nagy fikázás valóban
arról se tehetek a kritikákra pedig cáfolat, ellenérv helyett személyeskedés a válasz.
2. Nem muszáj nézned és reagálnod arra mit írok. Átugrod a kommentet, kész. Nem az én problémám, hogy egyeseket ennyire zavar, ha az MS-Windows-Lumia téma árnyoldalairól is szó esik. App helyzet, kis piac hátránya, rendszer újabb újrakezdése... Fáj az igazság? Mivel jobb az, ha egy érdeklődő csak a minden jó és szép propagandát látja... szerintem ez a félrevezetés. Mi abban az észosztás konkrét kérdésre valaki választhat iphone SE és Lumia 650 közül, akkor én a jobb kategóriájú, flagship CPU&RAM és elterjedtebb szoftverrel bíró készüléket ajánlom. Ha meg ez tetszik neki akkor válassza ezt, csak nézzen utána milyen kompromisszumokkal jár a 2-3% tagjának lenni. Ne az legyen 3-4 hónap után elmúlik az újdonság varázsa, már a live tile dolog se olyan érdekes mint először és kiderül mégis hiányzik ilyen-olyan funkció, app.
-
scbb
tag
Kezd gecifaraszto lenni ez az alak. Mar 500 hozzászólással ezelőtt megértettük, hogy nem tetszik neki ez a telefon, de csak hajtja itt a faszsagokat. Közben a telefont vásárolni szándékozok (pl en.) alig tudja kivakarni a releváns információkat a topikból.
Ahogy nézem a T nem kapkodja el a keszulek bevezeteset :\
-
tomboy0013
veterán
Megtennétek, hogy privátba folytatjátok? Senki sem kíváncsi erre. Köszi.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#78032384 #811 üzenetére
Személyeskedik, lebetegez, félrevezető és ennek tetejébe utána úgy sír, mint egy HP, még végén megsajnállak :-)
Te csak ne félts engem! :-D
Bármiben egyetértenék, ha valóban azt írnád le, ami a 650-re jellemző. Mint a hibája és előnyei, de elég volt már abból, hogy gyors üzletben való tesztelés után osztod folyamatosan, ami egyszerűen nem igaz, mert szinte nincs semmi kézzelfogható olyan dolog, amivel elő tudnál rukkolni, csak is fals félrevezető dolgok a készülék hiányában.
Felőlem osztogathatod továbbra is ezeket, legfeljebb az egészet egy csokorba beadom a modkerbe, pedig nem az a fajta vagyok aki wamzer, de ez már túlzás...
-
törölt tag
Nem rajtam múlik, én hozzá se szóltam amíg belém nem kötött. Én az eredeti kérdezőnek válaszoltam indokolva mi a jobb választás szerintem ha a helyében lennék. Véleményekről szól a fórumozás, nem? Aztán a szövegértelmezéssel és érvelési nehézségekkel küzdő támadt rám, de cáfolni nem tudta az indokaim, csak bunkó stílusban ismételgeti a hülyeségeit. Nicknevemmel poénkodni, ennyit tud, ez a szintje. Lehet megint beírja századszor is nekem nincs kezemben a 650. Miért ha kezemben lenne és sokat simogatnám kicsírázna benne az SE-vel egyszintű processzor és RAM? Lenne mindenféle app? Így a szívére veszi mert egy elterjedt, normálisan támogatott platformot előnynek állítok be a Windows sokadik újrakezdésével szemben. Évek óta Lumiás vagyok, pont egy érdeklődő laikusnak kell az igazat megmondani a helyzetről, hogy nézzen utána az appjainak, mert mi Lumiások a pár % tagjai vagyunk, kvázi állandó bétatesztelők. Havernak is megmondta főnöke WP kizárva náluk sajnos, mert Viberen is zajlik a kommunikáció, szóval hiába a 650 szép kijelzője és szép külseje, kezébe nyomtak egy Huaweit. Az állításom, hogy az SE összességében többet tud, félrevezetésnek akar beállítani. Látod most már azon hisztizik itt ebben a topikban le se írjuk az iphone szót, mikor konkrét kérdés volt. Mintha az övé lenne a topik. Félek nehogy agyvérzést kapjon.
-
-
A Zéé
addikt
légyszi ne csapjunk át személyeskedésbe megint. Nem szeretem a chicken police-t játszani, de jó lenne, ha nem durvulna el a dolog.
-
törölt tag
válasz
hroberto #798 üzenetére
Csak árában flagship? Egy A9 proci és 2GB RAM (ios-nél ez bőven sok) párost ne húzzál már le...
Kijelző méretet már kitárgyaltuk, nem volt túl konkrét a kérdező mire és hogyan használná, ha elég a 4" akkor az SE minden másban többet tud, gyorsabban töltené be a dolgokat, több cucc elfér a memóriában, ez bőven ellensúlyozza az 1" különbséget. De nekem aztán mindegy ki mit választ, én annyit írtam ilyen választási lehetőségnél, ár nem számít alapon én az SE-t választanám. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#78032384 #802 üzenetére
Reménytelen?
Pont azokat fogalmazod meg, amiket én is írhatnék, de akkor utoljára, azt
650 valós felhasználóktól kért tanácsot, te nem vagy az!
Ne ajánlgass itt apple terméket, ez főleg nem az a topik. A feleségemnek 6 plus van, de meg sem fordul a fejemben, hogy összevessem ezzel. Ki kell próbálni mind a kettőt, mert teljesen más.
Ha kell a készülék, vegyél egyet, ha nem kell, sokallod, szerinted szar a rendszer és a többi, akkor egyáltalán mi a farokért vagy még mindig ebben a topikban, mert csak flame-t gerjesztesz minden egyes irományoddal!
El kell menni abba a topikba, amelyik készülék tetszik és/vagy használod és ott isteníteni azt és ezt meg szidni, de egyszerűen elég volt a sorozatos fikázásaidból és félrevezetéseidből!Ennyire értetlen embert is ritkán látni itt, sőt én még nagyon nem találkoztam olyannal, aki ennyire korlátolt és elvakult módon hirdeti az igazát egy olyan termékről, AMIT NEM IS HASZNÁL!
Ez itt a lényeg, a használat...használat...használat.
. -
taip
senior tag
Nem vagyunk egyformák, kinek mi a jobb...
Én pl. kaptam céges telefonként egy iPhone 5s-t, szóval egy fillérembe sem került, de nem bírom használni, inkább saját pénzen vettem egy Windows Phone-t.
És ezt nem 10 perces bolti nyomkodás után mondom, hanem hosszas használat után!
-
törölt tag
Reménytelen eset vagy. Megkérdezhetem amikor írod a "poénokat" a nicknevemről, olyankor magadban nevetsz is milyen vicceset találtál ki?
Feldobták a kérdést választhat céges telefonnak iphone SE és Lumia 650 közül, ár nem lényeg. Be ne magyarázd félrevezető vagyok mert ha a kijelző mérete mindegy neki, akkor a jobb kategóriából a vitathatatlanul erősebb hardverű, elterjedtebb szoftverűt ajánlom. Különben meg nézzen utána, gondolja ki mire van szüksége, hogyan használná. Ha azt kérdezte volna kocsinak választhat Skoda Fabia vagy Audi A3 akkor is nyilván az utóbbit ajánlom mivel más kategória. Attól függetlenül a Fabia is korrekt kocsi, azzal is elégedett lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- EAFC 25
- OpenWRT topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest