- Milyen házat vegyek?
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
#16820480 #103 üzenetére
Ilyen most is van: Wacom Cintiq, úgyhogy a Microsoft semmit nem talált fel. Tökéletesen működik Metro nélkül is
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
#16820480 #89 üzenetére
Először is nem az ilyen félgépekre hegesztett korlátozott képességű OS-ek határairól írtam, ami egy külön történet, maga a számítási teljesítmény sovány. Nem kell messzebb menni ilyen feladatnál zenék konvertálásánál iTunesszal, és akkor még házon belül is maradtunk iDiotéknál.
Tovább meg nem feszegetem a kérdést, mert meddő vita. Szerinted ez elég, szerintem meg a legtöbb ember aki kényelmesen mozog PC-n akár csak felhasználói szinten, időről-időre belefut olyan feladatba, amihez kell némi extra lóerő. (és normális beviteli eszközök) -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
#16820480 #85 üzenetére
És ezzel gyakorlatilag őt igazoltad.
#62: Célegységgel egyes célfeladatokra alkalmassá lehet tenni őket, de egy modern cGPU jelenléte sem teszi őket alkalmassá általános felhasználásra, mert annak is bele kell férnie egy igen szűk fogyasztási keretbe. Nyilván annak akinek nagyon limitált igényei vannak megfelelhet, de ez az a generáció, amelyik csak a facebook, minecraft, stb. miatt ült le a gép elé idősebb korában (tehát még csak nem is munka miatt), aki számítógépekkel körülvéve nő fel vagy munkára is használja annak jó eséllyel vannak komolyabb igényei is.
-
FTeR
addikt
válasz
#16820480 #82 üzenetére
a kezelés módjában különböztetem meg.
valszeg olyannak, akinek bill-egér kombó és az ablakok koncepciója nehéséget okoz, annak a tapi meg a hozzá tartozó suta sw-k legrosazbb esetben ugyanolyan nehézkes, de esélyes, h könnyebben boldogul.
mint írtam számomra a tablet-es sw-k használata olyan, mintha midkét kezemet hátrakötnék. ez főleg akkor érvényesül, ha egy általam ismert desktop app van lebutítva annyira hogy "elférjen". de a fő probléma az, h olyan egyszerű feladat mint a webezés is rettentően körülményes. ha nem lenne így, sosem jelennek meg weblapok natív appjai.mivel szinte minidg van nálam noti, így az információ elérés számomra semmivel sem nehézkesebb (sőt), telefonálásra meg egy céleszköt (butafon) ezerszer alkalmasabb.
ezért éles számomra a különbség. a tablet pc egy mini notebook, amit mellesleg tapival is lehet használni. ezért is nagy durranás a surface pro a bill-el.
-
FTeR
addikt
válasz
#16820480 #62 üzenetére
sztem a tablet bármilyen feladatra teljesen alkalmatlan és ezen win sem fog változtatni. bármilyen tabletet próbáltam eddig, úgy értéztem, hogy mindkét kezem hátravan kötve. a tablet pc koncepcióját jobbnak találom, mert rádugok bill, egeret (meg esetleg monitort) és van egy konplett asztali gépem.
a lényeg, h van egy nagyságrenddel nagyobb céltábla. osx biztonságtechnika szempontból egy vicc. csak egy leheletnyivel kevésbé vicces, mint a win az ezredforduló környékén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- GAI: Poor Volta...
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- E-roller topik
- Lexus, Toyota topik
- Robogó, kismotor
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad E31 laptop (12,5/i5-G6/8GB/256SSD/Win11) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128gb - Kis sérülés, akár beszámítással
- Lenovo Mini PC - M720q / M920q - Core i5 8500T vagy 8400T - több db - ÁFA-s számla is - WIFI-s is!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen! Acer Nitro 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest