Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
ETH ASIC? miről maradtam le?
egyébként a rózsaszín ködös optimista jóslatokra reagálva: komolyan azt hittétek hogy a gyártók tétlenül nézik majd hogy a használt mining kártyák elárasszák a piacot? lóf*szt. még nem tudom hogy de teljesen biztos hogy MINDENT meg fognak tenni azért hogy ez ne legyen kifizetődő, ugyanis amit egy gémer megvesz használtan az nekik bevételkiesés. szóval lehet készülni, én 100% biztos vagyok benne hogy az összes érintett gyártó ezerrel agyal azon hogy hogyan tudnák ellehetetleníteni a használtpiacot illetve használhatatlanná tenni a már forgalomban lévő kártyákat.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Béta iOS-t használók topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest