Hirdetés
- A világ legrosszabbul örzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ba cy lus
addikt
válasz
Dragon3000 #72 üzenetére
Értem, akkor majd én is beszuszakolom a dolgaimat 500 gigába. Nyilván. Nem is értem, hogy jön ez ide. Meg mi az, hogy beszerezhető, s akkor már nem is elég fontos? Amit évekig gyűjtöttem, azt szerezzem be megint? Miért csináljon az ember belőle problémát magának? Nem kevés idő több TB-nyi filmet, zenét újra beszerezni, a plusz kiadásokról (önmagában már csak az áramköltség-többlet is, míg be van kapcsolva a pc emiatt) nem is beszélve. Ehhez képest 32k huf 4TB-ért igen méltányos ajánlat. De ha valakinek derogál a HDD, hát vegyen SSD-t 4x annyiért.
-
Ba cy lus
addikt
válasz
Dragon3000 #70 üzenetére
Ezt hol sikerült felmérni?
-
Ba cy lus
addikt
Milyen farokméregetés? Szerintem ezt itt egyedül te kezelted presztízs kérdésként, míg másoknak sikerült racionálisan megközelíteni. Ha már adattárolás, ne aprózzuk el félterrákkal: egy 4TB-os HDD 32k huf-ból megvan. SSD-ből ugyanekkora 135k huf. (Vagy 4TB vs 16TB.) Azért nem mindegy.
-
Ba cy lus
addikt
Egy szóval nem írtam, hogy mindenből csak újat. De HDD-ből, SSD-ből igen. Szerintem ezt a döntést hagyjuk meg nekem. Amit pedig írsz, továbbra is teljesen irreleváns. Hiszen jórészt csak a polcon áll, és úgy kell megőriznie minél hosszabb ideig az adatot. Ebben pedig a HDD jobb.
-
Ba cy lus
addikt
Nem nagyon izgat a gyorsaság, ha csak archiválni veszem, de a megbízhatóság annál inkább. Használt HDD-t (SSD-t) pedig sosem veszek.
Szerk.: Na persze, ki feltételezné, hogy 500 GB-osra gondoltál? Az már 10 éve is nagyon sovány volt adattárolásra. De 1 TB és felette bizony jóval olcsóbb a HDD.
-
Ba cy lus
addikt
válasz
Dragon3000 #57 üzenetére
Igen, mert 3TB-os vinyót kapsz 1TB-os SSD árán. Az 500 GB-os HDD nem éri meg (alig drágább az 1 TB-os), egyáltalán ki vesz ma már olyat?
-
Ba cy lus
addikt
válasz
Dragon3000 #54 üzenetére
Azért nekem kicsit gyanús, ha valami harmadannyi áron megy el, mert ugye erről volt szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Aki arra gondolt, hogy hosszabb távra inkább egy merevlemezre bízná adatait, nem jól választott: a Backblaze szerint fordított a helyzet.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Háztartási gépek
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A világ legrosszabbul örzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MotoGP & WSBK
- Tippmix
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest