Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ch003067
addikt
Nagyon jól néz ki, már alig várom

-
Ed3r_X_
nagyúr
Hangulatos kis trailer lett, ha jól láttam ezek már új szörnyek lesznek? A grafikára mondjuk kíváncsi leszek, nem túl éles így a videón.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Izgalmasabbnak lehet izgalmasabb, de legalább békésebb és reálisabb - vízben ugye azért nincs hiány, kaja van, pia van, csaj van... Ha meg lövöldözni akarnak, akkor költözzenek Kijevskayára vagy csapjanak fel sztalkernek

-
Mister_X
nagyúr
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Épp ezt kifogásoltam már a könyvnél is, mert izgalmas meg minden, de kicsit abszurd.
-
DanielXXXV
nagyúr
De, mint láthattad sok mindenben eltér a játék a könyvtől.. Az ellenségeskedés meg a játékban is ugyanúgy megvolt az emberek közt. A felszín meg itt sem éppen barátságos, ami mozog, az fel is akar falni.
A könyv tényleg azt írja, hogy megvakulnának napfényben, mert a szemük a sötéthez szokott hozzá. -
Bazzzs
senior tag
Nagyon hangulatosnak tűnik. Mondjuk ez a rivalizálós szál annyira nem tetszik első hallásra, de maga a megteremtett világ nagyon
Az is igaz, hogy még az előző résszel sem játszottam, majd valamikor illene bepótolni. -
Mister_X
nagyúr
Nekem csak annyi a bajom ezzel (a könyv elolvasása után), hogy mi a legfontosabb a párezer túlélőnek a föld alatt? Kiirtani a másikat
És a felszín nem ennyire barátságos, hogy este kint flangáljanak a sztalkerek, plusz a videón nappal is kint voltunk, amitől a könyv szerint megvakulnának a sötéthez szokott emberek. -
Depyangel
tag
Jók ezeket a játékokat végig játszani, már csak a mostani Koreai helyzet miatt is..

-
zs4k0s3mb3r
csendes tag
A videóban 1:51-nél nem hasonlít a fickó a l4d Bill bácsijához?

Amúgy nagyon tetszett a videó. Ideje lenne megvenni a 2033-mat! -
Taposo
aktív tag
Várjuk sok szeretettel, előrendelve

-
RyanGiggs
őstag
A legjobban várt játék a részemről!!!

Jöhetne már egy gépigény is.... kíváncsi lennék rá! -
Normi™
őstag
Nagyon kemény

-
danikollar
őstag
Jó a látvány! Én még nemrég játszottam csak végig a 2033-at.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
westcoastog
üzenetére
koszi, utananezek
-
westcoastog
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Survarium.

Most lehet jelentkezni alpha tesztre. -
Mr.Csizmás
titán
WOW fele nyilt vilagot krealjanak belole, es orokelet+1 napra elofizetek rogton.
-
Angel1981
veterán
Várjuk, várjuk!

-
ryori
senior tag
május 17.-n születtem

Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

És a felszín nem ennyire barátságos, hogy este kint flangáljanak a sztalkerek, plusz a videón nappal is kint voltunk, amitől a könyv szerint megvakulnának a sötéthez szokott emberek.