Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
1 óra játék után dobtam. Vagy zenét hallgatok vagy játszok.
-
markknight
nagyúr
A zenék nem semmik ebben a játékban, főleg az Arch Enemys. Maga a játék nem nagy eresztés, szerintem túl nehéz és darabosak az animációk is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SunMount3r
üzenetére
Kontrollerrel ment. Szerintem nem vészes az irányítása.
-
laceszgamer
addikt
Ne lenne ilyen rövid. Pedig hangulatban tetszik, Painkiller nyomába nem ér de na, szerintem majd ünnepekkor 10 eurót megér, aztán egy este ki is pörgetem.

Ha meg tartalmasabb lenne elgalább a Witchfire-ig el lehetne vele néha szórakozni. -
En a demot kitoltam, nekem nagyon tetszett, ugyh valamikor nekiesek.
-
.LnB
titán
Hmm. Nem is lenne rossz... Ha elkezdenék vele játszani. Mute-olnám a hangot, a háttérbe meg betennék valami értelmesebb zenét. Mondjuk ezt: [link] Működhet.
-
icemad
nagyúr
Szerintem egész jó lett, a zenék tényleg sokat dobnak rajta.
(Azt viszont hiányolom a cikkből, hogy nem említi meg a kezdő setup fontosságát. A pontos nevére már nem emlékszem, de egy teszttel lehetett faragni a hang késésen. Legalábbis Series X-en van ilyen lehetőség. Ez szerintem nagyon fontos, anélkül tényleg csak összevissza nyomkodjuk a gombokat. Ezt érdemes lett volna megemliteni. )
-
AMD Power
titán
Nekem ez a játék nem jött be. Kb a közepén abba is hagytam.
-
30z.Samu
titán
Amilyen optimista voltam ezzel a játékkal kapcsolatban, végül annyira nem nyerte el a tetszésemet.

Új hozzászólás Aktív témák
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Keresünk dokkolókat
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest