Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pikari

addikt

[offfff]

megmondom én, hogy merre tartanak.

a seggem felé.

sikerült az intelnek megint kihoznia valami olyan driver updatet valamelyik kacatjukra (ki tudja, melyikekre, amikor a mocskaiknak még normális neve sincs), amivel az egyik (legfőbb) termékem következetesen szétszáll.

normális esetben röhögnék a dolgon egy szépet.

Csak pár hónapja még ment. Dícserégettem is itt a fórumon, hogy az intel milyen jó, az intel milyen ügyes, milyen jól fejlődött az utóbbi időben, meg ilyesmi... EZENNEL ÜNNEPÉLYESEN VISSZAVONOM. ... és ... hát... zúgolódnak az ügyfelek, mert SZÉTSEGFAULTOL a csodálatos 170 ezer forintos laptopjukon a szoftverem. Amiért szintén FIZETTEK, és mondhatom, ha háborgó ügyfelekből álló minion dönget ki reggelente valakit az ágyból, akkor annak a nap bizony szarul kezdődik.

Persze semmi baj nem lenne, ha elolvasnák legalább a readmet, amelyben le van írva, hogy milyen amd és milyen nvidia kártya az, amitől kezdve működőképes. Persze egy átlagjózsit ilyesmi nem igazán izgat. Megvettem170ezerértalaptopot,csakmennifograjtavagynem? NEM!

A slusszpoén az, hogy az intel még kedveskedni is akart nekem. Kijavították a szóban forgó szoftverem hibáit a drivereikben szinte soron kívül. Persze nem tartom szívességnek azt, hogy a kötelességüket teljesítve legalább megpróbálták nagyjából a specifikációk szerint működtetni a drivereiket. Jó is volt utána a cuccom... kb 5 hónapig. Aztán azóta megint szétesik. Sőt, azóta optimizáció címszóval olyan extra low minőséget csináltak a szoftveremből, hogy a textúrák méretét kb lenegyedelték, élsimítást, anizót lelőtték belőle, hátha mégse 4 fps-el fog menni ezután. És tényleg nem. Mert 5-el megy. Hát őszintén gratulálok.

Intel, mondjátok meg végre, mit tegyek, hogy végre normálisan menjen a szoftverem a grafikus lassítóitokon? Kit fizessek le? Vagy kit veressek agyon?

Ha ez így folytatódik tovább, inteleken egy hatalmas vörös teljesképernyős error fog megjelenni, ezzel a szöveggel, angolul persze:

Az ön számítógépének egyik komponense (Intel grafikus vezérlő) túl alacsony minőségű a szoftver futtatásához. Vásároljon AMD terméket.

néznek majd biztos nagy szemekkel, hogy miféle pofátlan dolgot csinált valami keleteurópai mitugrász köcsög. Aztán rámállítanak valami öltönyöst, hogy ugyanmár, ne ilyen drasztikusan jellezzem a full jelentéktelen alkalmazásomban azt, hogy a termék, amit előállítottak, a gané tetejére való. Én meg erre biztos azt fogom nekik válaszolni, hogy sajnálom, de nem engedhetem meg, hogy a termékem minőségét megkérdőjelezzék a felhasználóim, mert a 170ezres szaros laptopjuk nem bír néhány feltextúrázott vbo trianglet sem kirajzolni, és különben is cizelláltan fogalmaztam, mert a másik lehetőség az, hogy a felhasználóim figyelmét felhívom arra, hogy esetleg darabolják fel a disznóknak a moslékba az egész számítógépüket ahelyett, hogy az én szoftveremet próbálják elindítani rajta.

[/offfff]

Új hozzászólás Aktív témák