- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
addikt
[offfff]
megmondom én, hogy merre tartanak.
a seggem felé.
sikerült az intelnek megint kihoznia valami olyan driver updatet valamelyik kacatjukra (ki tudja, melyikekre, amikor a mocskaiknak még normális neve sincs), amivel az egyik (legfőbb) termékem következetesen szétszáll.
normális esetben röhögnék a dolgon egy szépet.
Csak pár hónapja még ment. Dícserégettem is itt a fórumon, hogy az intel milyen jó, az intel milyen ügyes, milyen jól fejlődött az utóbbi időben, meg ilyesmi... EZENNEL ÜNNEPÉLYESEN VISSZAVONOM. ... és ... hát... zúgolódnak az ügyfelek, mert SZÉTSEGFAULTOL a csodálatos 170 ezer forintos laptopjukon a szoftverem. Amiért szintén FIZETTEK, és mondhatom, ha háborgó ügyfelekből álló minion dönget ki reggelente valakit az ágyból, akkor annak a nap bizony szarul kezdődik.
Persze semmi baj nem lenne, ha elolvasnák legalább a readmet, amelyben le van írva, hogy milyen amd és milyen nvidia kártya az, amitől kezdve működőképes. Persze egy átlagjózsit ilyesmi nem igazán izgat. Megvettem170ezerértalaptopot,csakmennifograjtavagynem? NEM!
A slusszpoén az, hogy az intel még kedveskedni is akart nekem. Kijavították a szóban forgó szoftverem hibáit a drivereikben szinte soron kívül. Persze nem tartom szívességnek azt, hogy a kötelességüket teljesítve legalább megpróbálták nagyjából a specifikációk szerint működtetni a drivereiket. Jó is volt utána a cuccom... kb 5 hónapig. Aztán azóta megint szétesik. Sőt, azóta optimizáció címszóval olyan extra low minőséget csináltak a szoftveremből, hogy a textúrák méretét kb lenegyedelték, élsimítást, anizót lelőtték belőle, hátha mégse 4 fps-el fog menni ezután. És tényleg nem. Mert 5-el megy. Hát őszintén gratulálok.
Intel, mondjátok meg végre, mit tegyek, hogy végre normálisan menjen a szoftverem a grafikus lassítóitokon? Kit fizessek le? Vagy kit veressek agyon?
Ha ez így folytatódik tovább, inteleken egy hatalmas vörös teljesképernyős error fog megjelenni, ezzel a szöveggel, angolul persze:
Az ön számítógépének egyik komponense (Intel grafikus vezérlő) túl alacsony minőségű a szoftver futtatásához. Vásároljon AMD terméket.
néznek majd biztos nagy szemekkel, hogy miféle pofátlan dolgot csinált valami keleteurópai mitugrász köcsög. Aztán rámállítanak valami öltönyöst, hogy ugyanmár, ne ilyen drasztikusan jellezzem a full jelentéktelen alkalmazásomban azt, hogy a termék, amit előállítottak, a gané tetejére való. Én meg erre biztos azt fogom nekik válaszolni, hogy sajnálom, de nem engedhetem meg, hogy a termékem minőségét megkérdőjelezzék a felhasználóim, mert a 170ezres szaros laptopjuk nem bír néhány feltextúrázott vbo trianglet sem kirajzolni, és különben is cizelláltan fogalmaztam, mert a másik lehetőség az, hogy a felhasználóim figyelmét felhívom arra, hogy esetleg darabolják fel a disznóknak a moslékba az egész számítógépüket ahelyett, hogy az én szoftveremet próbálják elindítani rajta.
[/offfff]
Új hozzászólás Aktív témák
ph Miben újíthat az NVIDIA Kepler kódnevű fejlesztése? GPU-e egyáltalán a GCN architektúrára épülő AMD Radeon?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mobilinternet
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic V2 - origami
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest