Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Jó holmik ezek, nekem is van egy ilyesmim...
Egy Sharkoon fajta...
Ez egy kis félkocka formájú (ebben is lehet fém az aljában, mert kicsit nezéz a talprésze), és csak USB van rajta (nincs esata, meg gyors adatmentő, se USB hub, se memóriakártya olvasó)... előnye az itt felsorolt típusokhoz képest, hogy az enyém nem használat közben egy olyan 10 perc után kikapcsol... (illetve inkább készenléti állapotba megy, mert ha megpiszkálja egy program a merevlemezt akkor elindul, majd 10 perc üresjárat után megint leáll...) Először azt hittem elromlott mikor láttam, hogy bevan kapcsolna és ég mind a két visszajelző led egyfolytában (a power és a használatot jelző led egyszerre, s eközben síri csend az eszközből!).. de megpiszkálva programmal feltámadt..
Meglepődtem, mert ez a funkciót még a kézikönyve se említette az eszköznek... A "vizes"boltban kaptam ezt az eszközt egy mások elromlott mobilrack cseréjére (nem volt másuk, de nem bántam meg)... egy 3 hónapja van meg, akkoriban 6400 ért adták náluk...Hasznos tud lenni egy ilyen eszköz
Új hozzászólás Aktív témák
ph Bemutatunk három ház nélküli külső merevlemezházat.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gigabyte AORUS 2TB M.2 NVMe PCIe 3.0 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2x Kingston SATA SSD 240GB (480GB)
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest