- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Jó holmik ezek, nekem is van egy ilyesmim...
Egy Sharkoon fajta...
Ez egy kis félkocka formájú (ebben is lehet fém az aljában, mert kicsit nezéz a talprésze), és csak USB van rajta (nincs esata, meg gyors adatmentő, se USB hub, se memóriakártya olvasó)... előnye az itt felsorolt típusokhoz képest, hogy az enyém nem használat közben egy olyan 10 perc után kikapcsol... (illetve inkább készenléti állapotba megy, mert ha megpiszkálja egy program a merevlemezt akkor elindul, majd 10 perc üresjárat után megint leáll...) Először azt hittem elromlott mikor láttam, hogy bevan kapcsolna és ég mind a két visszajelző led egyfolytában (a power és a használatot jelző led egyszerre, s eközben síri csend az eszközből!).. de megpiszkálva programmal feltámadt..
Meglepődtem, mert ez a funkciót még a kézikönyve se említette az eszköznek... A "vizes"boltban kaptam ezt az eszközt egy mások elromlott mobilrack cseréjére (nem volt másuk, de nem bántam meg)... egy 3 hónapja van meg, akkoriban 6400 ért adták náluk...Hasznos tud lenni egy ilyen eszköz
Új hozzászólás Aktív témák
ph Bemutatunk három ház nélküli külső merevlemezházat.
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest