Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mexel

veterán

válasz FefeeX #28 üzenetére

Több partíciót is kezel, a WD TV is érdekesen viselkedett vele :) Egy olyan 160-as vinyóval próbáltam, amin van pár szág mega lefoglalva linuxnak, ahová telepítettem. valamiért az nem lett letörölve, és csináltam még mellé 2 NTFS partíciót, az egyiken rendszerrel. A PC értelemszerűen csak a 2 NTFS-t látja. Amikor először csatlakoztattam a WD TV-hez, az is a 2 NTFS-t látta és kezelte (egy usb meghajtónak látta és a 2 partíciót ki is írta - nem is lepődtem meg, így volt jó.) Ami érdekes volt, meg is lepődtem, hiszen én már el is felejtkeztem az ext3-ról. Amikor másodszorra rákötöttem a WD TV-re akkor már 3 partíciót látott, látta a linux-osat is és abban a telepítési mappákat is! Pedig a WD TV elvileg NTFS és FAT fájlrendszert használ.
    Először féltem a noname dock-tól. A tápja kikapcsolt, de bedugott állapotban jéghideg, ez pozitív. Használat közben sem melegszik.

Közben olvastam az előttem lévő hsz-t: A kérdésre a választ nem tudom, de eszembe jutott, hogy próbáltam a Dock-ról bootolni, mert a lemezen ami benne van van egy Win XP a gépemhez, üzemkészen. A bootfolyamat elindul, de kékhalállal megáll. Még nem foglalkoztam vele hogy miért, de nem tudott simán bootolni. Jó lenne ha az is sikerülne :)

Új hozzászólás Aktív témák