- OLED monitor topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Teljesítmény az van dögivel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
F e Z o
veterán
Nem egy nagy dolog ez a vizes dolog, az meg hogy 60k-t költ rá valaki, az se normális. Az én szivattyúm egy régi ordasi, csendes, szinte nincs is hangja, talán 2-3k volt anno. A hőleadóm egy régi traktor klima hűtő 3k-ért vettem, olyan mint a mora2-es, csak ez 2 soros, meg nem szép lammellás, hanem ütött kopott. A blokk egy kicsit húzosabb volt 6-7k, de minden bizonnyal van hozzá 1156, 1366 lefogató. Amire még költöttem az csövek, csatik, mondjuk legyen 3k. Akkor hol is vagyok most? kb 15knál járok, s minden megvan. A régi 3850-esem is volt viz, persze az is házilag, a gyári blokkot átalakitottam, rádobtam egy 5*5 ordasi blokkot, s csendben volt meg nem melegedett. 4870-re se lesz sokkal drágább, csak ott ugye figyelni kell jobban a vrm-re is. Tény nem tuningolok orrba-szájba, mert felesleges, a proci bőven elég alapon is majd minden játékhoz a 4870 mellé, 2048*1152 felbontáshoz. Én nem a csicsára adok, hanem a csendre.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Teljesítmény az van dögivel
- Foxpost
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest