- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bolondember #3 üzenetére
Nem: az én HR03/R600-am 410g... + venti...
-
waverider
senior tag
végre! TR rulez!
-
bnss
veterán
válasz
raskolnikoff #27 üzenetére
Én is erre a hűtésre várok/vártam, az ára még döntő lehet.
-
bnss
veterán
válasz
raskolnikoff #24 üzenetére
A lap alján láthatod, hogy mit csomagolnak a hűtő mellé.
-
raskolnikoff
őstag
Miért van az az érzésem hogy még ez sem fog tartalmazni normális GDDR5-re való hűtést? (HD 4870)
-
bnss
veterán
válasz
bandras0226 #21 üzenetére
Külföldi fórumokon $60 környékére tippelnek, remélem hamarosan hivatalos árak is érkeznek.
-
Figyelemre méltó teljesítményt nyújt, és szerintem jól néz ki./nem mintha számítana egy zárt házban/.Az árára mondjuk kíváncsi lennék.
-
Chrys_
addikt
És azzal a lendülettel, amivel megjelent, repülhet is a kukába, ugyanis hamarosan nem fogunk olyan VGA-t kapni, amin 1 GPU lesz
-
Tomate
veterán
Ahogy elnézem a GPU-val érintkező felület méretét gondoltak az Nvidiára is
Szerintem ez a gtx260/280-asok behűtésére egy jó alternatíva.
mod: most nézem nem is jó rájuk
-
Male
nagyúr
válasz
[HUN]Tyson #15 üzenetére
Ha fordítva teszed rá a ventit, akkor jó zajos lesz... (legalábbis eddig ezt tapasztaltam a ventikkel).
"Normál" irányban is jól áramlik a levegő a kártyához, attól, hogy a GPU 80 fokos, a bordán átáramló levegő még nem lesz annyi...
-
válasz
[HUN]Tyson #15 üzenetére
Hajrá. Kimegy a divatból a VGA mire készlesz a keret ami passzol.
És ha akkora méretűt csinálsz ami nem folytja le a ventilátorokat akkor tuti nem lesz hely mellette egy 2. VGA-nak.
Amúgy ha szíváson megy nem nagyon kavar légáramot a RAM és VRM bordák körül se. -
Ste
addikt
ismét egy tipikus thermalright megoldás, ahol a nyers erő elvének alkalmazásával akarnak megoldani mindent
ez most nem tetszik
-
Daveedka
tag
méretes darabka, egész szépen néz ki
-
bnss
veterán
Már augusztus elejére ígérték a megjelenést, kíváncsi leszek mikorra lesz elérhető és milyen áron.
szerk.: teljesítményben úgy látszik jól szerepel, csak félő, hogy HR-03 közeli árcímkéje lesz.
-
Male
nagyúr
Accelero S1 nekem szimpatikusabb... jóval nagyobb felület (kb 3000 cm2), és a bordázat iránya miatt, ha a kihagyott kártyahelynek a takaróját kiszedjük, akkor azon pont átszívja a levegőt a házszellőzés.
-
Noi88
tag
Ez nagyon brutálisan néz ki, kíváncsi leszek egy tesztre, na meg az árára...
Aki esetleg kétkedne: [link]
-
törölt tag
Ez miert lesz hatekonyabb, mint a hazgol kifujo hutok? Ekkora bordaerdo mellett gondolom egy sima kis csendes venti nem jatszik, s visszafujja a hot a lapra. Nesze neked memoriahutes. Illetve nesze neked rendszerhutes...
Ez nem megitn a hogy adjunk el egy halom femet a legdragabbert mozgalom tagja?
-
Eagle16
addikt
válasz
bolondember #3 üzenetére
Egy Coolink GFX Chilla 330 gramm a 2 ventivel együtt, egyáltalán nem nehéz.
Mondjuk az tény, hogy van benne anyag, de attól nem kell félni hogy kárt tesz a kártyában
-
bolondember
MODERÁTOR
360 gramm...
nem szakítja szét ez a nyákot?!
-
.mf
veterán
Nagyon az Auras Fridge-re emlékeztet a kialakítása... bár gondolom nem olyan áron lesz
-
Muton
addikt
jó kis cuccnak tűnik (mint ahogy megszokhattuk TR-tól)
már csak azt kellene megtudni, h milyen vga-val boldogul passzívan
meg jó lenne egy x2-höz készített változat is, amelyiken a második mag hőjét a kártya túloldalára vinné át. csöppet bili feelingje van, de jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Thermalright T-Rad2-re két 92 vagy egy 120 mm-es ventilátort lehet felfogatni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest