- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Nem a mosópor meg a hús a gond, de ezzel a lendülettel vehet sört, vodkát, DVD-t, mikrót is a CBA-ban, Tesco-ban.
Maga az ötlet (jegy) egyébként nem a legrosszabb, de ezt is ésszel kell csinálni, meg hát ez is a honi ügyeskedőkön bukik meg, akik kijátsszák a rendszert. Arra tényleg jó, hogy ne az automatába dobálja a pénzt a polgár (mondjuk megoldja). Ha egyszerre lehetne változtatni a "jegyrendszeren" és a "morálon" akkor jól ki lehetne belőle jönni, de hogy ÜCS-ből nyelvtanfolyamra lehessen menni, meg hogy tankolni lehessen belőle (ez már megszűnt, tudom) az már tényleg vicc.
Én ha tényleg szükségem volna rá, és gátlástalan lennék, akkor keresnék elfogadóhelyi ismerőst, és X%-os árfolyamon beváltanám. Valamennyi %-ot bukik egyébként rajta a bolt, mert jutalékot von a csekkes cég is, de szerintem ha 90%-on beváltja, azzal rosszul nem jár. Te meg ha fele annyiból kihozod a kaját, mint ha étteremben ennétek, szintén nyersz 40 virtuális %-ot. De ezt nem én mondtam, ez nem az én IP-m, nem is ismerlek, és jelenleg Kambodzsában vagyok egy banánfán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest