- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- BIOS frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Nem a mosópor meg a hús a gond, de ezzel a lendülettel vehet sört, vodkát, DVD-t, mikrót is a CBA-ban, Tesco-ban.
Maga az ötlet (jegy) egyébként nem a legrosszabb, de ezt is ésszel kell csinálni, meg hát ez is a honi ügyeskedőkön bukik meg, akik kijátsszák a rendszert. Arra tényleg jó, hogy ne az automatába dobálja a pénzt a polgár (mondjuk megoldja). Ha egyszerre lehetne változtatni a "jegyrendszeren" és a "morálon" akkor jól ki lehetne belőle jönni, de hogy ÜCS-ből nyelvtanfolyamra lehessen menni, meg hogy tankolni lehessen belőle (ez már megszűnt, tudom) az már tényleg vicc.
Én ha tényleg szükségem volna rá, és gátlástalan lennék, akkor keresnék elfogadóhelyi ismerőst, és X%-os árfolyamon beváltanám. Valamennyi %-ot bukik egyébként rajta a bolt, mert jutalékot von a csekkes cég is, de szerintem ha 90%-on beváltja, azzal rosszul nem jár. Te meg ha fele annyiból kihozod a kaját, mint ha étteremben ennétek, szintén nyersz 40 virtuális %-ot. De ezt nem én mondtam, ez nem az én IP-m, nem is ismerlek, és jelenleg Kambodzsában vagyok egy banánfán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Futás, futópályák
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest