Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
drlovi
aktív tag
Az usb otg hiányzik belöle,sajnos nem lehet rádugni pendrivot,vagy pl egeret.Ezeket teszteltem.
Én 139euroét vettem a saturba németben,ennyiért simán megérte.Egy wayteq 7dci it váltott. Ég és föld a kettö közti külöbség.A wayteq baromira melegedett,az aksija maximum 2-3 órát birt.Illetve a ház recseg ropog annál. Nekem ami ebböl hiányzik,az egyelőre az usb csatlakozás lehetősége,ill a microhdmi is jó lenne.
Amugy egy vállalható tablet lett ,fölleg ezen az áron.Hozza az asustól elvárható szintet.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest