- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Új headsettel gyarapodik a Razer Hammerhead termékcsaládja
Új hozzászólás Aktív témák
-
patow
senior tag
Nekem is sikerült kiprobálnom valóban nem látja az otg-t., én raktam bele egy 16 gb kártyát amit könyü kivenni igy külsö ként azt használom,.egeret meg amúgy sem használok Venni szeretnék egy gyári tokot és nem tudod hogy bekapcsolja e a kijelzőt a tok fedele ha kinyitom? Amúgy nekem is az a véleményem hogy vállalható készülék 48 ezerért vettem ithon. A prestigiom sajnos nekem is csak max 3 órát birt,ezzel simán 8-9 órát bir ami szerintem nagyon jó teljesitmény.A sebesség jó bár néha kicsit be röccen de alig észrevehetöen. fura pedig 4 mag van én gondolom inkáb szoftveres probléma lehet amit majd javitanak. Nagyon jó hogy van benne egy olyan asus alkalmazás ami gyári visszaálitás után mindent vissza tud rakni ,beállitásokat-és alkalmazásokat igy azzal órákat nem kel bibelődni. Egy foliát majd rakok rá mert az újlenyomatokat szereti.A kijelző egyéni testre szabási lehetősége is pozitivum,valamint sok jó gyárilag telepitett alkalmazás van rajta. Jelenleg kapós tab mert csak mindenhol rendelést vesznek fel rá készleten nincs a nagykerben sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Gyúrósok ide!
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BMW topik
- Nintendo Switch 2
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged