- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondjuk itt a "szoftveres teren nem tudni lesz-e frissites a Lenovo-ra", na ezzel nem ertek egyet...
Konkretan a P780-ra még a mai napig van gyari rom, frissitesek.
Az oke, nem EU piacra, de adott szoftverek legfrissebn kiadasa letezo.
Ez persze fugg a rajongoi support-tol.
De azert messze nem bizonytalan
-
che 1990
tag
válasz
AllTheBest #22 üzenetére
Írtam nekik, mert félek, hogy pl. 2 hónapig nem lesz és mi a garancia arra, hogy vissza kapom a pénzem...
-
che 1990
tag
válasz
AllTheBest #4 üzenetére
Az egyetlen furcsa dolog, hogy ha jól látom,nincs PayPal :/
Mind1, ha már többen sikerrel vásároltatok, csak nem lesz gond
Viszont a meizu m1 note 'Out of stock'Lehet, hogy így Xiaomi mi3 lesz belőle (?)
-
AllTheBest
őstag
válasz
South Velen #19 üzenetére
Ez esetben elnézést kérek
Köszönöm a pontosítást
-
South Velen
addikt
válasz
AllTheBest #18 üzenetére
Szlovákiában adják át a GLS-nek, addig egy cseh logisztikai cég viszi.
-
AllTheBest
őstag
válasz
South Velen #17 üzenetére
Az enyém a szlovákoktól jött, most néztem meg a dobozon
-
South Velen
addikt
válasz
AllTheBest #14 üzenetére
Csehország
-
motoflug
őstag
Köszönjük az írást, lényegretörő és hasznos. Tudnál még mellékelni képeket a két telefonról, esetleg egymás mellett?
-
AllTheBest
őstag
válasz
petipetya #12 üzenetére
Xiaomiforsale eu-s raktárból jön, ha hazaértem az érettségiről, akkor megnézem, hogy konkrétan melyik országból, a szállításon kívül nincs pluszköltség, nekem gls futár hozta és természetesen lehet forinttal is fizetni, ha valakinek kell segítség, akkor írjon privátot,
-
akooos
veterán
Azért azt vedd hozzá, hogy Kínából jön nagy valószínűséggel és ha nincs szerencséd akkor megbukik a vámon a csomag és ráhúzzák az áfát+adót, és máris nem éri meg
2 telefont rendeltem Kínából életemben, az egyiket megvámolták (50k helyett 65 lett belőle) a másikat nem, pedig az alapból 70 ezer forint volt
Egyébként ez a Meizu M1 Note nagyon jó választás lenne, ha nem G2-m lenne hanem valami gyengébb
-
cinemazealot
addikt
Döntést segítő, jó írás, köszi! Magam is e két készülék között hezitáltam, aztán az m1 note győzött, és ugyan nincs tapasztalatom a K3 Note-tal, de mindenképpen úgy érzem, jól döntöttem.
-
n0budy
csendes tag
Hali. Csak annyi h nekem k3 note-om van. Játék közben még nem vettem észre h melegedik pedig 2órát játszottam vele folyamatosan. Viszont amikor mobilneten vagyok fent akkor tüzel
meg nagyon bejönnek a szoftveres megoldások pl: a koppintós feloldás v h rajzolok a zárt kijelzőn és bedob 1 appot. Bár lehet nekem ez azért újdonság mert samsungom volt. Bár ahoz képest amúgy hangzásban is jobb a samsung fülessel
Kijelző fényere és a kontraszt valóban lehetne jobb. Meg az üzemidőt is keveslem, bár lehet sokat nyomkodom de nekem nem bír ki 1 napot. Ja és még h nekem antutu-n 46k alatt még nem mutatott, mondjuk én átszoftvereztem gyárira, ami csak angol meg kínai, mert arra már van is frissítés. -
petipetya
nagyúr
válasz
AllTheBest #7 üzenetére
Köszi.
Engem az mx4 foglalkoztat erről az oldalról, mivel hardveresen, szoftveresen és képernyő/telefon méretben pont az, amire szükségem lenne egy Nexus 4 után.
-
petipetya
nagyúr
Remek cikk, emellett ilyen ár/érték arányban jó készülékről beszélünk.
Ez a xiaomiforsale oldal felkeltette a kíváncsiságomat:
- Meizu mx4 88ezer Ft
- fekete Xiaomi mi4 101ezer Ft.
Persze az előbbi jobban tetszik, dacára a kevesebb RAM-nak. Valóban nem kerül rá pluszban egyéb sarc? Mert akkor elgondolkodtató...Egyébként már 2 éve használom a 16 GB-os Nexus 4-et. A zenék felhőben vannak (amúgy sem vagyok nagy zenehallgató), a könyvek felhőben vannak, a dokumentumok felhőben vannak stb. - nekem elegendő. A haver mondta, hogy lehet azért elegendő a 16 GB-os teló nekem, mert már megszoktam.
-
janaman01
addikt
Szerintem is kellett az a kis szösszenet erről a 2 telóról, jópár emberkének tuti segiteni fog dönteni !
Köszi !
Che 1990: nekem 32gb os van de marhára nem használom ki...már nem kéne, elég lenne a 16 os is...ráadásul ott az otg is -
che 1990
tag
Hiánypótló írás, Köszi!
Én is e két telefon között hezitálok (mert a bbz10 akkuideje már elviselhetetlen...)
Már rendelném is a Meizu-t, de az a fránya bővíthetőség
Most komolyan...az ember aki 16 gb-os tárhellyel rendelkező, nem bővíthető meizu-t vesz, mégis hogyan oldja meg a médiatartalmai tárolását? Felhő?
1-2 film, pár kedvenc zenealbum, pár fotó és már lőttek is a szabad tárhelynek.Nagyon off: nem tudjátok esetleg, hogy van a meizu-nak megbízható európai boltja? Ahonnan áfa fizetése nélkül, legálisan, paypall-al fizetve rendelhetnék.
-
Quqesz
nagyúr
Köszi az írást!
-
AllTheBest
őstag
Ha nem vetem volna meg pár héttel ezelőtt a saját M1 Note-om akkor ez az írás segített volna dönteni, hogy meg kell venni
. Egyébként én is elégedett vagyok a telefonnal, szintén G2-ről jövök (bár volt közte Sony Z, Nexus 4, meg iPhone 4 is...
)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Dobozbontás, megjött a két nagyágyúA Lenovo K3 Note egy kissé puritán, míg a Meizu egy picit minőségibb hatást keltő,...
- Nyaralás topik
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G DS/Ingyen posta/ ajándèk gyári Samsung PD adapter!(256GB)
- 4db pótszíj Xiaomi Mi Band 3/4-hez
- MFM szalagkábel garnitúra és MFM csatolós mobil rack ,Logitech MK850 billentyűzet
- ASRock B760M-ITX/D4 WIFI, 23 hó Alza garancia, Beszámítás is!
- Samsung 980 1TB M2 NVMe SSD, 47 hó Alza garancia, Beszámítás is!
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest