Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
A piercinget én nagyon utálom. Az én szememben senkinek sem áll jól. A fültágító megint csak undorító. A tetkó már nehéz dió, mert bár alapvetően azzal sem szimpatizálok egy nőn, azért egy kis %-ban sikerül bintangjókat csinálni, és nagyon szexi a végeredmény.
De ez másnak olyan lehet, mint hogy valaki a hatalmas csöcsökre, vagy a szőke hajra indul rá, van akinek ez tetszik, lyukas-színes. Ez van. Én nem szeretem.
Ugyanakkor van egy ismerős házaspárom, jóbarátaim, mindketten szénné vannak varrva, főleg a srác, lassan elfogy rajta az érdemi hely - és ruhában meg nem mondanád róla, annyira nem ilyen a személyisége elsőre. És nagyon jól mutatnak együtt, a lány is szép, a tetókat is teljesen megszoktam már. A baba tetkók nélkül született egyébként, hogy eloszlassam a tévhitet
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest