- Hobby elektronika
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tovább javít a Raptor Lake CPU-k stabilitásán az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bisti79
tag
-
bisti79
tag
válasz
endeneu82 #2024 üzenetére
A "felíratkozásra" gondolsz? Két ajánlott frissítést kell telepíteni hozzá: KB3035583 és KB2976978, ebből a második elérhető és települ is a tabra. Az elsővel nem találkoztam a felkínált frissítések között, ezért "kézzel" telepítettem fel a letöltött fix-csomagot, de ez sem segített... Tehát egyenlőre nem lehet frissítésre jelentkezni, de remélem, valaki megcáfol.
-
válasz
endeneu82 #1427 üzenetére
biztos települt neked egy kellemetlen kereső program, vagy keresel rá eltávolítót vagy manuálisan takarítod el, ha a programtól megszabadultál, akkor internetbeállításoknál be kell állítanod hogy a csempe ne ablakba fusson és ha tálcán hosszan klikkelsz az ie ikonra akkor tulajdonságok menüben törölheted az indító paramétert ami egy kereső oldalra hivatkozik bla bla bla....
és ha már itt vagyok ide is bemásolom:
"Van egy Allview wi7 tabletem windows 8.1 with bing operációs rendszerrel. Szeretném alaphelyzetbe állítani a rendszert, de hibát ír. Elindítom a helyreállítást bebootol és azt írja hogy windows\system32\winload.efi hiányzik vagy hibás hibakód: 0xc0000001
Próbáltam secure boot kikapcsolását az sem segített, készítettem helyreállító meghajtót, annál szintén ez a hiba lépett fel. Próbálkoztam 32bites windows 8 telepítővel arról valamiért nem akart bootolni az eszköz, pedig rufusban gpt uefi beállítással végeztem el a telepítő másolását. Futattam sfc /scannow parancsot is, de az nem talált hibát.
Bármiféle ötletnek örülnék, hogy mivel próbálkozzak (ami lehetőleg nem az hogy vigyem vissza az eladóhoz). -
válasz
endeneu82 #1081 üzenetére
Ezt hogy érted? Olyat tudsz hogy telepítésnél az sd-t adod meg, és lehet ntfs-ben linkelni hogy a mappa ami a c-n van a gyakorlatban az sd-n lesz mklink asszem a neve a dolognak és parancssorban kell véghez vinni.
#1082 fer:
Érintőt támogat a dolog vagy billentyűt csatlakoztattál?
Kérdés úgy mindenkihez, én az áruházból nem tudom telepíteni a játékok appot, telepítésnél hibát ír ki. Valakinek tapasztalat?
-
RZozo
aktív tag
válasz
endeneu82 #982 üzenetére
Lapozófile méterét 1,7GB-ról átállítottam 512MB-ra. Ezzel nyertem elég sokat.
C:\Windows alatt Temp, Panther és SoftwareDistribution\Download mappák tartalmának törlésével szintén lehet sokat nyerni.
Valamint a lemezkarbantartóval felesleges file-ok törlése, rendszerfile-ok törlése.
Természetesen a felesleges app-okat is töröltem.
Így sikerült 4,65GB szabad helyet összehozni. Innen már lehet mindenkinek a saját ízlése szerinti szoftverekkel, app-okkal felépíteni a gépet. -
-
hacki87
senior tag
-
hacki87
senior tag
válasz
endeneu82 #634 üzenetére
Kimegyek a nappaliba akkor a router és a tábla közé kerül két tégla fal és közel 12méter. Most átállítottam 11 b/g/n mixedre és 150Mbps-ra a routert de ugyanaz mint eddig látja egy pillanatig úgy csinál mintha kapcsolódna aztán semmi. A szobába jó de ha már a dolgozó szobába jövök át ott is eldobálja ami meg kb 5-6méter. A telefonom az meg simán fogja a jelet. Lehet később beszerzek egy kicsit jobb fajta több antennás wifi és az hátha orvosolja a problémám.
Router: TP Link 150M Wireless Lite N Router
Model No. TL-WR740N -
-
Re4zOon
csendes tag
válasz
endeneu82 #373 üzenetére
miért ne kapcsolja ki a hibernálást? Nyer egy gigát. Igen, a megnyitott alkalmazások adatai elvesznek, de mielőtt 5%os akksi mellett elkezdenél egy hatalmas documentumot szerkeszteni, tedd fel töltőre... Ne legyünk már hülyék, kb fél napot simán kihúz a gép 15%-nyi akksival ha csak alvó üzemmódba van.
-
Re4zOon
csendes tag
válasz
endeneu82 #351 üzenetére
töröld a cache-t meg a windows/softwaredistribution/download mappa tartalmát. Egyből lesz helyed. Kapcsold ki a hibernálást (minek van rajta egyáltalán, mindig stand by-ba nyomod, vagy kikapcsolod, nem?), az is egy giga. Meg ha gondolod, futtasd le rajta a lemezkarbantartót. az is sokat összeszed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A bejegyzés egy későbbi cikk alapjául fog szolgálni.Akinek van bármi megosztanivalója a tablet kapcsán, nyugotan írja...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest