- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
APippo
tag
Egyre kevesebben vagyunk szerintem, akik még nyúzzák a kis készüléket, de szeretném veletek megosztani tapasztalataimat.
Ugyan a Flyme-t már vagy 10 hónapja nem látott a telefon, a kezdetben CM 12re cseréltem de a "napokban" váltottam egy komolyat Linage 14.1-re. Ez már 7.1.2-es alapokra épül és meglepetésemre igen fürge tőle a készülék. (Jobb mint volt CM-en és talán ugyan olyan mint volt Flyme-n.) Abszolút stock feeling ami nekem pl nagyon bejön, és a zipelés meg mókolás mindig a szívem csücske volt.
Bug alig, aksi időben kb a flyme 5 körül van (napi töltés.) Abszolút használható napi szinten is a ROM, igazi kicsit finomhangolni kell annak érdekében, hogy minden rendben legyen vele. (Működjön a kamera, root stb.) Komolyan ezek után nem látom értelmét, hogy lecseréljem a készüléket.
Ja igen, meg az elején meg kell szokni, hogy nincs annyi gesztusvezérlés mint a gyári rendszer alatt.
Aki fogékony az ilyenekre az megtalálhatja az ide tartozó topicot XDA-n itt. Vannak leírások szépen hozzá: nyitni kell a bootloadert, twrpt feltenni, zipeket letölteni telepíteni. (A kedvencem, hogy a google sans már elérhető, és nagyon menőőőőőőő.
)
Ezzel csak annyi a célom, hogy igen lehet variálni a telefonnal ha az ember egy kicsit bátor és nem rest időt rá áldozni annak érdekében, hogy friss legyen a készülék!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 5
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest