- Computex 2025: Jól sikerült a be quiet! belépője a perifériák világába
- Computex 2025: Nézzük miket mutat idén a DeepCool!
- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
hommeros
őstag
válasz
#08052480 #26 üzenetére
Az emberek a negatív véleményt teszik közé, a pozitívat nagyon ritkán. Egy szolgáltató fóruma elég reprezentatív lehet. Valakit hülyézni burkoltan, hogy menjen vissza az általánosba, nem sértegetés!? Mert aki nem ért veled egyet, az hülye. Komolyabb érved nem nagyon volt eddig. Mindig van egy - két ilyen gyerkőc, aki az elégedetlenkedőknek elmagyarázná a tutit, és persze mindenki hülye, aki nem akceptál a butaságokra.
Metascore? Én kipróbálom a játékokat, úgy döntök, hogy jó vagy sem. Egyszer nem néztem.
Nem az Én, azaz a vásárló igényei alapján kell dönteni? Szétröhögöm az agyam rajtad.
Akármilyen meglepő, nem egy szintetikus adat alapján kell dönteni, hanem az én és a többi vásárló igényei alapján. A Sony a Metascore-t alulról felfele nézi? Így már értem a PSN+ kínálatát... -
hommeros
őstag
válasz
#08052480 #23 üzenetére
Az eddig kijött 2ft-os játékok egyik sem volt egy nagy durranás, ezt már milliószor kitárgyalták millió helyen. A logikádra - aminek cizelláltsága eléggé lekövethető a példámból - sajnos pont a felhasználók többségének negatív véleménye adja a kontrát. A kutyát nem érdekli a metascore, van egy általános elvárás a PSN+ kínálatát illetőleg, ezt vagy hozzák vagy nem. A többi csak okoskodás. De mánge fiam,mánge. Az olcsó sértegetéseiden továbbra is csak röhögök.
-
mentoloshypo
senior tag
válasz
#08052480 #14 üzenetére
Nem is érdemes megítélni a játékokat, mert valakinek a Mercenry Kings (májusi PS4-es játék) nagyobb élményt nyújt mint például a BF4.
-
Hunzoza
csendes tag
Nem azt mondtam, hogy minden hónapban AAA játékokat rakjanak a csomagba, de mint írtam 1 esetleg 2 régebbi játék beleférne. Igen a Knack nem kapott túl jó értékelést, ahogy a Killzone és a Ground Zeros című demó sem, viszont ha bekerülne a csomagba akkor talán nem szúrná a szemem a kidobott 15k díj. A Trine 2 gyönyörű és remek játék, azon indik sorát gyarapítja amit PC-n korábban, és olcsóbban meg lehetett kapni.
-
Hunzoza
csendes tag
Nem kell védeni a Sony-t simán beleférne az éves díjba egy-két leértékelt AAA játék.
Whine ON
Az indieket szeretem PC-n is játszok jó párral, de amit a Sony csinál az utóbbi időben vele az már sok. "PS Plus on PS4 will have AAA" kaptuk az információt év elején.... szóval aki várja az AAA-t az jogosan csalódik. A Driveclub-ból is kapunk egy demót köszönjük. Aki pedig azt mondja mert multi miatt úgyis kell, annak üzenem hogy nem mindenki szokott multizni nem ezzel kell takarózni. Ráadásként még az éves játékok is eltűntek a felhozatalból.
Whine OFF
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Bittorrent topik
- Napelem
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vallás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Steam Deck 512GB Játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest