Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse
senior tag
IoT-hez és wearable-hez túl nagy és túl sokat fogyaszt. Nem is értem a koncepciójukat, ki akar 12 rétegű nyákot DDR3-mal tervezni, amin 1 (egy!) SPI és I2C interfész van.
Már ott elbuknak, hogy a referencia designt Allergo-ban csinálták.3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
-
Elrood
őstag
GPGPU szempontból viszont tényleg jó lenne egy GPU .
Nem tudom, hogy amit kitaláltunk, az 2x500MHz Atommal, SSE2-re optimalizált kóddal menni fog-e megfelelő sebességgel.
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
Elrood
őstag
Úgy néz ki túl gyorsan olvastam el a cikket.
Az idézett részben is ott van, hogy ez a Quark CPU-ra értendő.
Egy beüzemelt Edisont gyorsan megnéztem (cat /proc/cpuinfo) és tényleg 2db normál Silvermont Atom mag lakozik benne (csak 500MHz).
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
Elrood
őstag
2016-ban érkezik egy másik Quark fejlesztés is, mégpedig a Seal Beach kódnevű termék, amelynél marad az egy processzormag, de már bevezeti az SSE2 utasításkészletet, illetve integrált grafikus vezérlőt is kap.
Jelenlegi CPU-ban nincs is SSE2? Egyáltalán valamilyen SIMD van benne?
Én teljesen abban a hitben éltem, hogy normál Atom mag van benne, ami támogatja a szokásos SIMD kiterjesztéseket.Elő kéne venni a fiókomban lévő Edison dev. board-t végre és megnézni normálisan
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest