- HDD probléma (nem adatmentés)
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- OLED monitor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
- 

acsa77 tag Lehet, hogy egyes dolgok jók az IKEA-ban, de szimpla lapbútoroknál kb. fele annyiból jövök ki, ha lapszabászaton csináltatom majdnem annyira készen, jobb szegélyekkel. A furatozás meg nem nagy szám, van hozzá remek filléres szerszám. És vannak egyéb magyar bútorgyártók is, akik olcsóbbak az IKEA-nál, csak utána kell járni. 
- 

kenwood3 addikt válasz  - = Zk = -

üzenetére - = Zk = -

üzenetéreadd ki magadból nyugodtan ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

acsa77 tag Azért az Asus gyárt csúcsgépeket bőven. Már vagy egy évtizede. Azért is önállósultak, mert nem volt elég a "csúcs"-beszállítás másoknak. Nekem 8 éves szolgál kitűnően, pár tucatnyi súlyos alkalmazás alatt, úgyhogy megértem azt, aki hosszútávon tervez notebookvásárlásnál. Még két évig tervezem használatát. Szerintem végeredményben lehet ma az új i5/i7-re és a lightpeakre alapozni - hosszú ideig nem lesz gond a teljesítmény. Aki meg ultramobil vonalon tervez, ott is jó a kínálat. Ott az Acernek köszönhetjük az árak letörését. Sőt, az AMD által végre értelmet nyert a netbook fogalma is, mert a jövő platformjaira alapozta, végre nem kínszenvedés vele az, amire leginkább alkalmas a formátum. Mindezek mellett elhanyagolhatóak a problémák kicsit béna bill., kicsit béna LCD divat miatt. De szólhatunk az okostelefonokról is, ahol remélhetőleg a ZTE indított be most egy folyamatot. Egy évvel ezelőtt még a stagnálás szele fújt szinte minden szinten. 
- 

Karma félisten Nem mondtam, hogy átlagos vagyok, se azt, hogy hülye akinek kell a hosszú í külön gombon. Ha nem lenne egyértelmű, a 70k-s billentyűzetcserén sápítozok már lassan másfél órája. Az biztos, hogy egy ilyen üzleti modellt én is szívesen létrehoznék, hol lehet Apple resellernek jelentkezni?  #96: Kösz, megyek is  
- 

Karma félisten Én vakon gépelek, de egyébként egy US English G15-öt használok Windows és OSX alatt is. (A UK kiosztástól hányok.) Ukelelével beraktam az í-t a jobbalt+J, az Í-t meg a jobbalt+I gombokra, mint ahogy Windowson is használom őket. Még a magyar kiosztású X40-emen is altozok  Szóval ha emiatt kiad valaki 70k-t, akkor ott az Apple reseller nagyon jó balekotügyfelet talált.
- 

tildy nagyúr Ugy tudom a mienken SHIFT-2 re jon a @ , az meg nem UK bill sajatja , de font jel van rajta. 
 Amugy amiota ket alma is van a csaladban, egy 13as pro, meg egy g4, hajlok arra, hogy az en kovetkezo gepem is alma legyen. PEdig aki ismer , tudja , mennyire sznob dolognak tartottam korábban, és mennyire nem szerettem.
 Akkuidő, ledes bill, használhatóság , alu ház, súly, stb.
- 

Karma félisten Mert a júzernek leesik a karikagyűrű az ujjáról, ha be kellene állítani jól a billentyűzetkiosztást. Egy átlagjúzernek oké, tényleg problémát okoz az Ukelele, de basszus szakmai fórumon vagyunk, nem kell a bullshit. Ha erre kifizetnél 70k-t, akkor... Inkább moderálom magam. 
- 

kenwood3 addikt válasz  - = Zk = -

üzenetére - = Zk = -

üzenetéreaz árakat már megszokhattuk az apple termékeitől , hogy az nem a magyar pénztárcákhoz van igazítva 
- 

Day 'n' Nite tag Szépek, jók, de én csóró vagyok ehhez  
- 

joey04 titán Szerintem korrekt ráncfelvarrás lett. Teljesen áttérni SSD-re még nem lehetett volna ármegtartással. Egyedül talán az Air felbontásának hiánya róható fel. Váltani persze a korábbi modellről nem éri meg. 
- 

golya87 őstag Örülök az új szériának, de ez az inteles grafikus csoda... Így az új generációval se lett szimpatikusabb a 13"os MBP. Pedig biztam egy Ati-s videochipben... 
 Ez a 6750 hol helyezkedik el teljesítményben?
- 

^Clown addikt Ízé, ha most írok a Jézuskának, decemberre össze tud spórolni annyit, hogy be tudja tenni nekem a fa alá? Elég lesz az alap 13"-os MBP  
- 

Levin01 őstag Irreális árak csak mert egy alma van rajtuk.  
- 

Paarthurnax senior tag 
- 

- 

Boxi88 őstag Azért mert a mai apple-k már rég nem olyan jó minőségűek mint régen, viszont az áruk még feljebb ment... Nekem amúgy semmi bajom az apple-vel, csak ne adjuk már drágábban a rosszabbat!  
 A régi jó öreg termékeik atom biztosak voltak!Na ezzel biztos magamra haragítottam pár apple tulajt, előre is elnézést!  
- 

Paarthurnax senior tag válasz  toshiba300

üzenetére toshiba300

üzenetéreSzerintem az uj kijelzo majd a 2012-es modellekben lesz benne, mert ott is kell majd valami ujitast felmutatni. Nyilvan a procik maradnak egy jo ideig, a legegyszerubb ujitas az uj LCD lesz. 
- 

toshiba300 tag Tényleg hihetetlen, hogy nem raktak bele új kijelzőt. Nem lenne egyszerűbb ugyanazt gyártani, mint ami az Air-ben van?  
- 

rii nagyúr válasz  marositech

üzenetére marositech

üzenetére" .... meg kell-e venni a resellerek pofátlan árkülönbözetet-e? ... " 1.) ki tudod kerülni MO-n? Nem. háttakormeg megéri erről tépni a szánkat? 
 2.) miért kell minden apple hír h erről szóljon, mennyire drága-nem drága, meg hogy "reseller"-ek mekkora farkak?mindegy csak van aki alapból pc-s, venni se akar mac-et, max 150,000-et szánna rá, de böfögni be tud ide is izgalmas 
- 

Boxi88 őstag Azokazárak!!!      
- 

k. őstag A kurvaanyját a stívnek, hogy a szülinapján nem tudott jobbat kiadni, és különben is nem főz kávét, és nincs benne automatikus fszmaszírozó, deszarmáá! 
 Kéretik a klotyón lehúzni!!!4444
- 

Macibook tag Nem akartam ide irni de utalom azt amikor az USA-t majmoljak hogy ott mennyivel olcsobbak a dolgok. Vegyuk pl a MBP-et. Ha amerikaban veszed a legtobb boltban csak US english billentyuzetes van amin ha Mac OSX e hasznalsz magyar billentyuzettel eltunik a 0 szam! A csere kb 60-70 jo magyar forint. A masik hogy odakint az ado allamonkent valtozik ezert az sosincs feltuntetve az arakban. Szoval a realis osszehasonlitas mondjuk az apple.de oldalon kiirt euros arakhoz merve lehetseges. Ha ezt nezzuk akkor lathatjuk hogy mondjuk a legolcsobb 13" MBP kerul 1149 €-ba, ez forintra atszamolva 273.66 Ftos mai arfolyamon szamolva 314.500 forint durvan. A hivatalos magyar arak a regi modellnel ami sztem az ujra is ervenyben lesz 349.900 Ft. 
 Ezeknek a fenyeben a 35.000 Ft felar sztem nem veszes.Ennekellenere sztem is magasan tularazott az Apple, de nem a resellerek miatt hanem az anyaceg miatt. 
- 

alamuszi senior tag Nincs is semmi baj velük az árukon felül, meg ha már ennyibe kerül (nálunk), akkor ne egy év legyen a gari, mert hmmm... Amúgy a MacOSX-el jó dolog ez. Valamint ne nevezzenek egy kis csapat különálló emberkét szervizpartnernek és hasonló, mert ismerve a magyar kereskedői magatartást, nem megbízható ez a szemlélet itt. Ha Premium Reseller ha nem az. 
 Ha ide jönne 15 - 20 fős dedikált szervizzel, akkor OK, de az, hogy NO független szerviz, az nem edd meg, mert a messziről jött ember azt mondd amit akar, valamint a consumernek ne kelljen már szervizesnek kennie, hogy rájöjjön, mikor mond igazat a kereskedő és mikor nem. Egy komoly szervizben nincs ilyen, viszont van Policy.
- 

Ringman félisten 
- 

alamuszi senior tag válasz  ro_bert17

üzenetére ro_bert17

üzenetéreJa 16:9, az mindenhol ott van, miért ne lenne ott a Corporate-ban is, nem divat, hanem nem nagyon van más. Ja de + 1000 $ ért 15 collban. 1 év garival. Nem kell.  A Billentyűzetben igazad van nem kell 25-szöl belinkelni, elismertem mit szeretnél egy ketre való mekka felé imát, Hozol szőnyeget A Billentyűzetben igazad van nem kell 25-szöl belinkelni, elismertem mit szeretnél egy ketre való mekka felé imát, Hozol szőnyeget Ja tudod mit : Ja tudod mit : "De legalább tudjuk melyik gépről utánozta le a billentyűzetet az apple.  " "Tudod ők soha nem másolnak.  
- 

alamuszi senior tag Értem  . Ez is egy válasz olyan almás. . Ez is egy válasz olyan almás.(#59) asysoft : Nekem csak annyi a bajom vele, hogy nem igazán vezeti a kezet. A nyomáspontja nem igazán jó, a MacBook-on semá. Jellemzően a festése sem az igazi, nem láttam normális festésű billentyűzetet. Nem lehet védeni rendesen, nem véletlen, hogy ma sem folyadékálló egy szigetes billencs sem megfelelően. Az Ém ProBook-om is folyadékálló elvileg, de nem merném kipróbálni a T61-emre őmlött tea. Megy még. 
 Koszolódás esetén nem nagyon takarítható egykönnyen. Kb ennyi. De nálam tudni kell, hogy egész nap gépelek. Így nagyon hamar kijön, ha egy billentyűzet nem kényelmes, és persze függ az embertől is. Van akinek bejön. Ez is csak magánvélemény.
- 

Isti81 csendes tag Igen csak az Airnél meg volt ez a képernyo lefagyás meg csikozódás és kulso monitoros gond. Nem tudom azota mire jutottak hogy hardver vagy szoftver alapu a gond de nem fogok egy konstrukcios hibas gepert kiadni 1200 fontot. Az új alap 13mas pro pont egy ezresbe kerul. Szoval ha azt nézem jo vétel lenne. De inkabb leballagok az apple storeba es megnezem ujra a ket kijelzot egymas mellett. Most amugy UL30as asusom van egy éve, azota nem is hasznaltam dvdt, ebbe sincs. De nem is hianyzik. 
- 

asysoft aktív tag Na az jó, bár felmerül a kérdés, hogy akkor perifériákkal mi lesz (ehhez is van/lesz szimpla HUB)? eldiablo (#23): 2010-es 13" MBP-t Win7-el is használom, kisebb hiányosságoktól eltekintve (pl billentyűzetkiosztás Winhez katasztrófa, de Sharpkeys-el sokat lehet javítani, Apple BootCamp szoftverek nem mindig állnak a helyzet magaslatán) elfogadhatóan működik. passatgt (#33): Értem, köszönöm az információt  Egyébként mi ez az ellenszenv a "szigetes" billentyűzetek iránt? Nekem kb 1 napig tartott "átszokni", az is inkább az eltérő billentyűméretek miatt volt annyi... (Megjegyzem, elég sokat gépelek.) Egyébként nem érzek késztetést, hogy cseréljek (nem mintha egyébként is megtenném  ), egyik újdonság sem hozott lázba. Jöhetne a 13"-ba 1440x900-as felbontás, meg antiglare ), egyik újdonság sem hozott lázba. Jöhetne a 13"-ba 1440x900-as felbontás, meg antiglare 
- 

Alex91 félisten válasz  Solar_Wind

üzenetére Solar_Wind

üzenetéreA bejelentes jon, aztan, hogy pontosan mikor er ide...  . .
- 

alamuszi senior tag Alapvetően én is az Air felé, pont azért vettem én is ProBook 5310m-et, mert vékony könnyű van benn egy SP9300-as proci, és nem is kell több. 150-et megért. Nincs CD rom de nem is igénylem a VGA is csak intefrált. De valamit valamiért. (#53) Z86 : Igazad van na ez baj. Ez sem a régi már. sorry. (#52) qwertly : Hmm, akkor van reális magyarázat, nekem ez volt az utolsó szénaszálam...  
- 

Alex91 félisten válasz  Solar_Wind

üzenetére Solar_Wind

üzenetéreAz  . .
- 

alamuszi senior tag Értem akkor hozol nekem, bocs nem boltolunk, ajánlasz nekem egy boltot ahol 300 000 ért egy új 13-as Macbook Prot, SSDével igaz? Hiszen most tudtam meg, hogy nem igaz amit írtam. Ja bocs Ajánlj egy helyet, ahol vehetek egy Mac Pro-t is 500 000-rt. És kellene egy Mac mini is 100 000 ért, esetleg egy 8 Gb-os Ipod is 15 000 ért.  Előre is köszi. 
- 

Isti81 csendes tag Nekem a 7 óra is boven elegendo, sose hasznalom annyit konnektortol tavol a gepet. A C2D proci szintugy elég lenne, mert neten, zenén, filmen kivul másra nem kell gép. Játékban abszolut konzol párti vagyok. Meg szerintem aki 13-mas gépet vesz o sem játszani veszi. Az egyetlen dolog ami miatt vártam a frissitést hogy kapjon a 13mas egy normális kijelzot, mert nekem azt leszamitva a frissites elotti valtozat is megfelelt. De ez a frissités ugy értelmetlen és elba...tt ahogy van. Igaz árban olcsobb lett az uj a regihez képest de akkor is most már inkább az Air felé hajlok. 
- 

Alex91 félisten Na ne legyél ilyen, megszokhattad már, hogy Magyarországon az össze termék, az Apple meg pláne másfélszeres szorzóval indul. Jó esetben és ennek soha nincs oka, sőt olcsó is Ja, most vettem 100k-ert boltbol iPad-et, olcsobb volt, mintha az USA-ban vettem volna  . Szoval... . Szoval...
- 

alamuszi senior tag Az biztos nem a Corporate Business-ben nem divatoznak, az ergonómia az első, és a használhatóság: Nem rontják, nem engedi meg abban a kategóriában a gyártók a billencsceket, itt még van célcsoport, aki komolyabb (nem grafikai, video, hang) is használlja anotikat. (#44) Xero : A 13+ MacBook pro nem sokkal jobba, 250 000 -errel biztosan nem jobb. A kiosztás viszont ugyanaz. És már ott baj van, ebben a kategóriában az érzet másodlagos, a kinézet a lényeg abban esetleg. A Mac billencse jobban le van kerekítve, és a billentyűk "közepe" picit bemart, mélyebb ennyi, de nem akkora a különbség, mint egy komolyabb billencs esetén. 
- 

marositech senior tag Azért ne write only-ba legyél... "ikeában egy összetett íróasztal 25000 ft boconceptben meg egy asztallap négy láb 90000" Jaja 350 km-rel nyugatra vagy a 3 betűs hagyhatalomnál csak 50000... Azzal nincs gond hogy a designt meg kell venni, csak nem értem meg kell-e venni a resellerek pofátlan árkülönbözetet-e? 
- 

Solar_Wind senior tag iMac + iPad hozzászólásnál van a pont  
 Egyébként szerintem egy Air is jobban megéri most.Az USB-t is az Apple vezette be először, úgy tudom. Én megvárom a 2012-es frissítést. A képernyő felbontás növelésének hiánya nagyon gáz, az egy éves gari továbbra is vicc, de ezt már megszoktuk  
- 

alamuszi senior tag Na igen igazad van, hogy említetted, de inkább legyen 350 000 ezer 3 év garival, 16:9-es kijelzővel, MATT felülettel 1600*900-as 900p kijelzővel, mint 200 - 300 ezerrel többélrt 16:10. Ami ugye nem pár dollár, hanem úgy 1000. 
 Szerintem.(#40) Isti81 Azt se felejtsd el, persze nem csak TE hanem aki au akkuidőről rimánykodik, hogy az eddigi 13"-os gépek P sorozatos Core2Duo-kat tartalmaztak, 25 vattos fogyasztással OverBOOST nélkül, ezek a gépek pedig I sorozatos 35 wattos procit tartalmaznak OverBOOSt-al, ami ha beintul, akkor jaz már nem 35 watt, hanem jóval több. Persze szintén szerintem. Pontosan azért írom, mert ez nem az Apple hibája, hanem sok ilyen gépbe belefutottam. Sőt sok esetben az I7-es procit lecsökkentett teljesítménnyel "képes" üzemelni akksiról sok gyártónál, mert ha az i7 beindul, akkor notebook proci ide vagy oda bekajálja a 65 wattot. 
- 

qwertly addikt Ebben jó a meglátásod  múltkor pont a thinkpad hírekben nyögtem ki,hogy az apple miért tud a szemét panelgyártóktól 16×10 panelt rendelni.Az üzleti notikat gyártó lenovónak miért szúrják ki a szemét 16×9 panelekkel?Mert ilyet rendel,hogy spóroljon pár dollárt utána meg a panel gyártókra mutogat,a sumákja. múltkor pont a thinkpad hírekben nyögtem ki,hogy az apple miért tud a szemét panelgyártóktól 16×10 panelt rendelni.Az üzleti notikat gyártó lenovónak miért szúrják ki a szemét 16×9 panelekkel?Mert ilyet rendel,hogy spóroljon pár dollárt utána meg a panel gyártókra mutogat,a sumákja. 
- 

Isti81 csendes tag 
- 

alamuszi senior tag Ezzel én úgy vagyok, ha pedig a Sony Nem kezdi alkalmazni, akkor az Asus sem, ha pedig az Asus sem, akkor az Apple sem. 
 Hozzáteszem csak így mellékesnél, hogy ritka egy hulladék az billentyűzet. Most éppen egy ilyen típusú HP ProBook 5310m en gépelek, és hááát... hmmmmm... áááááááá... ééééééé.... ez így, hogy 150 000 Ftért vettem ezt a gépet elmegy egy 550 000 -ezres gépen hogy is mondjam szégyen?
 Valamelyik kolléga említette az üzleti gépeket, na azok a billencsek nem így néznek ki. Lehet is rajtuk gépelni rendesesen, minimális melléütéssel.És persze SZERINTEM. 
- 

Paarthurnax senior tag A legjobban a nagyobb képernyő felbontást hiányolom, mást nem. Pont egy éve vettem a MBP-t amit használok és kivárom amíg frissítik a most megjelent modelleket. 2012?  
 Egy dolgot nem értek. Az LP elvileg adatátvitelre (is) szolgál, tehát ha csatlakoztatok egy monitort az LP portra akkor hogyan tudok egy külső LP-s hdd-t csatlakoztatni? Ez a jövő problémája, de ezt jutott eszembe.
- 

hemaka nagyúr Elfogadnám a legtrébbet is  
- 

passatgt aktív tag Az új mérési mód szerint ennyi, tehát régebben a 10 óra minden lekapcsolt laborban produkált körülmények között volt annyi, most pedig a 7 óra az sima átlagos használattal, netezéssel, videónézéssel ennyi  A displayport meg ugyanúgy megy mint eddig, csak lightpeak-nek is lehet használni 
- 

Xero nagyúr Első körben: A LP nem csatlakozó típus, hanem azok kiszolgálása, "kábelezése". Rövid időn belül várható, hogy minden port (USB is) erre fog épülni. 
 Az Apple csak a display port mögé rakta és kész. Várható volt. Az eddigi csatlakozók is működnek, nem kell betojni.Az akksi idő azért "csökkent", mert az Air-től kezdve egy új mérési adattal számolnak. Így kevésbé kell kamuzniuk.  A feltüntetett árak amerikai adó nélkül terhelt árak. Érdemesebb az itthoni árakat a német vagy osztrák árakhoz mérni. Ettől még drága de ez van. Saját vélemény: Kevés a 13-asok és a kicsi 15-ös VGA-ja. Nekem még mindíg gyomor forgató a glossy dolog és igazán emelhetnék a default felbontást is. 
 Ebből kifolyólag nekem 700e alatt kicsivel állna meg az ideális új gép.
 Mivel ennyit akkor sem költenék most rá, ha fenyegetnének, így marad a jó öreg 2007-es MBP a háznál.Lassan jobban megéri egy iMac és iPad páros, ha nem kell komoly számítási kapacitás on the go.  
- 

blunt aktív tag válasz  Solar_Wind

üzenetére Solar_Wind

üzenetéreakkor azt már meg sem említem, hogy itt nézz körbe [link] és olyan SSD árakat fogsz látni, hogy sírni fogsz, nem abba a boltba születtél  
- 

rii nagyúr nem tudom mit rinyáltok az ára miatt ikeában egy összetett íróasztal 25000 ft boconceptben meg egy asztallap négy láb 90000 ez van 
 designaki meg azt mondja h ez nem design, azt végképp nem értem minek jött ide .... 
- 

- 

alamuszi senior tag Ja és van garancia kényelmes, tartós fele ennyibe kerül, és nem kell attól félni hogy mi van ha megveszel egy botit 550 000 ezerért, akkor 1 év múlva ha betojik mi is lesz majd, akkor már csak 100 000 a gar kiterjesztés, mert ez amiket felsoroltál mindegyikhez van. Ha ennyibe kerül, akkor ez aminimum. Valamint nem magadat, hanem a képernyőt is nézheted, nem tükrött kapsz. (#2) Solar_Wind: Na ne legyél ilyen, megszokhattad már, hogy Magyarországon az össze termék, az Apple meg pláne másfélszeres szorzóval indul. Jó esetben és ennek soha nincs oka, sőt olcsó is  (#7) Z86: Na neeee már látom honnan vette az Apple ezt a felosztást. Miért kell a Vaio-t, meg az Asus-t majmolni? Már tudom honnan vette ezt az Apple....  (#12) smkb: Elvileg azzal magyarázták a késést (hozzáteszem teljesen jogosan), hogy a Sandy Bridge south bridge hibás. Jól cselekedett az apple. 
- 

Paul119 addikt válasz  Brown ügynök

üzenetére Brown ügynök

üzenetéremert ha még valami hardver lenne alatta de ezért ennyit kérni kabaré  
- 

lujó55 addikt De jó, hogy ennyiféle csatlakozó létezik! Még csináljunk újakat, nehogy egyszerű legyen az élet! USB és kész. Mehetne rajta háló, külső drive, monitor, meg sorolhatnám... 
- 

A zixpé felmegy ezekre?  
 Most komolyan, Win7-el működne normálisan?
- 

plus44 veterán Egy kis dizájnváltást elviseltem volna.  
- 

asysoft aktív tag Az akku -30% less as amazing! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Lightpeak csatlakozó megjelenésével eltűnt a mini displayport, van egyáltalán két egymást követő generáció, ahol ezt nem variálják? Lightpeak csatlakozó megjelenésével eltűnt a mini displayport, van egyáltalán két egymást követő generáció, ahol ezt nem variálják? 
 Lionos verziókövető rendszer miben különbözik a Time Machine-től? Külső háttértár nélkül is működik?
- 

marositech senior tag Ha jól tudom évente váltogatja a VGA márkákat az almácska? 
 Először volt nVidia utána ATI aztán újra nV és megint az A-betűke.Amúgy tény, az itteni alma notik pofátlanul drágák. 
 De az még pofátlanabb, hogy az itthoni agyonsztárolt resellerek tudják ezt és leszarják.
- 

Abu85 HÁZIGAZDA válasz  Picturemaker

üzenetére Picturemaker

üzenetére![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) A marketingszöveg meg az lesz, hogy ne kösd rá. A marketingszöveg meg az lesz, hogy ne kösd rá. 
- 

Srodney senior tag ezek is szépen befrissítettek,nvidia cucc ki,helyére radeon...szép... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

smkb őstag Az Applét nem érintette az Intel SATA vezérlő probléma??? 
- 

Eszleny aktív tag Már beépített villámhárító porttal...  Biztos arra van, hogy földelje az aluházat, ami néha szokott rázni. Biztos arra van, hogy földelje az aluházat, ami néha szokott rázni. 
- 

LW őstag (Valóban) Jó gépek sznoboknak és idi.... Hopp, előjött a troll mivoltam.  
- 

Kroni1 veterán nekem ez a felár miatt felejtős amugy jó gépek biztosan.. De valahogy kinézetre is inkább egy VAIO.. 
- 

Paul119 addikt 2500 dollár .. Jézus ereje    
- 

Z86 őstag Már látom honnan vették a HP-nál az ötletet, hogy az új Elitebookokon olyan idióta módon alakítsák ki a fel-le nyilak billentyűit. Nem tudom miért kell állandóan az Apple-t majmolni. 
- 

Nova96 őstag A másik új dolog az AirDrop, amivel Mac számírógépek közt egyszerűsödik le a fájlátvitel, és többek között a Mail levelezőprogram új, jelentősen átalakított verziója is kijön. Nem lett elírva? 
- 

sp@rtan senior tag Kis hiba: Mac számírógépek. Szerintem számolnak azok, nem számot írnak  
- 

Dassler őstag válasz  Solar_Wind

üzenetére Solar_Wind

üzenetéremég szerencse, hogy a fél család amerikai  igaz, egy évben csak egyszer van szállítás nagyobb dolgok esetén, de ki bírom várni. Gyereknek is kinntről hoztunk DS XL-t, itouch-t meg ipadot, mert a három együtt annyi volt, mint itthon egy itouch...egyre hosszabb ideig maradok kint, csak ott ne ragadjak... igaz, egy évben csak egyszer van szállítás nagyobb dolgok esetén, de ki bírom várni. Gyereknek is kinntről hoztunk DS XL-t, itouch-t meg ipadot, mert a három együtt annyi volt, mint itthon egy itouch...egyre hosszabb ideig maradok kint, csak ott ne ragadjak...
- 

Ringman félisten Az apple valahogy tudott rendelni 16:10-es képarányú kijelzőket.  lenovo (thinkpad), dell, hp üzleti szériás notebookokban pedig 16:9-esek vannak/lesznek  
- 

Dassler őstag A fél család Almázik már, úgyhogy majd szürke importból beújítok egyet a Toshiba helyett - már öregecske - mert itthon sajna rádobnak még egy kicsit az árra (itthon az i5-ös 540k-től startól, ha jól emlékszem, ami azért lényegesen több az 1800$-tól). Nekem bejönnek, de tény, hogy itthoni pénztárcákhoz képest kicsit húzós a felár. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Elemlámpa, zseblámpa
- Google Pixel topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Affinity Designer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), egyik újdonság sem hozott lázba. Jöhetne a 13"-ba 1440x900-as felbontás, meg antiglare
 ), egyik újdonság sem hozott lázba. Jöhetne a 13"-ba 1440x900-as felbontás, meg antiglare 

).
 ).