Hirdetés
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
hat en se eroltettem oket

egyebkent ja, socket775on anno E2xx0 es q6600 kozott agyaltam anno, ar/teljesitmeny mutatojuk kb egyforma volt, huzni mindkettot kellett (q66ot multitasknal limitalta az 1066os FSB, 1333ra erezhetoen gyorsult), csak a quad haromszor annyiba kerult
. mondjuk a q66ot ket hete meg befogtuk lanpartyzni, szoval jo vetel volt
.engem inkabb az zavar, hogy ha valtok akkor akarok min 8 sata portot (legalabb 4 de inkabb 6 sata3), 4-6 usb3 portot, 2xPCIe x8at (optimalis x16), normalis integralt hangotes a jelenlegi i5hoz kepest egy szalon legalabb 100% elorelepest, hogy indokolt legyen a valtas. namost innentol elegge behataroltak a lehetosegek
. ja es lehetoleg nem akarok kiadni 200-300kt a lap+proci parosra.4790k szep es jo csak multigpura igazan a felsokategorias platform lenne az igazi: ezt is utalom, hogy socket775nel sokkal kisebbek voltak a kulonbsegek, ld olcso p45os lapok pl.
Kaiku: ezen miert kell felhuzni magad? nincs benne ddr4 vezerlo, nem fog ddr4et tamogatni, ennyi. elejen ddr4 valszeg nem lesz gyorsabb a ddr3nal (legalabbis az elso evben ha ddr2bol indulunk ki), cserebe sokkal dragabb lesz. ez felsokategorias platformnal annyira nem szempont, viszont 1150 alsobb szegmenseket is fed le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

. mondjuk a q66ot ket hete meg befogtuk lanpartyzni, szoval jo vetel volt
. ja es lehetoleg nem akarok kiadni 200-300kt a lap+proci parosra.