- Házimozi belépő szinten
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- 3D nyomtatás
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
eclipse006
őstag
Szépre sikeredett nagyon a design!
-
Joshi
titán
Na végre valami új külső
már csak azt lenne jó tudni hogy BD lemezeken kívül milyen képességekkel bír. Én jelenleg is használok BD lejátszót de most hirtelen nem tudok visszaemlékezni hogy utoljára mikor néztem rá a játékos kijelzőjére.
Ez azt jelenti hogy nagy valószínűséggel nekem nem hiányozna a kijelző.
-
ironthehorse
csendes tag
inkább olyan gazdaságos
philipsnél is már bejött a kijelző nélküli gép az alsó kategóriában, múltkor néztük, hááát, éngem dvd-nél is idegesített anno, hogy ha nem volt kijelző, itt is zavar
biztos az én betegségem, hogy legyen egy számláló a gépen...asus médiajátékosomnál is irritáló, hogy nincs számláló legalább -
Ati1979
veterán
Nem gyengén néznek ki!
-
pusszycat
nagyúr
Hol találom a kijelzőt?
-
Dany007
veterán
Tyű az a fekete komolyan néz ki. Persze a sima ezüst is a megfelelő környezetbe. Szépek nagyon. Ideje volt már valami hasonló szintű designváltásnak. Kár hogy nincs szükségem bd lejátszóra. Mert amúgy tényleg jól mutatna.
-
Illusion1010
senior tag
Ezek nagyon jól néznek ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Négy új, internetes tartalmak elérését is biztosító modellel bővül a vállalat termékpalettája.
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest