Hirdetés
- Mi a labubu? – és pár fontos dolog, amire idén rágugliztál
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Egészen különleges funkciókat kaptak a Lian Li RS sorozatú tápjai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekomajin
aktív tag
Megint elméleti kijelentések mögé zákózol, de a kérdés továbbra is az, hogy ha a te gyerekednek nem olyan informatikai tudást adnának át az iskolában, amit a munkahelyen elvárnak tőle, akkor mit csinálnál. Értem én a te ideológiai problémáidat, sőt, többnyire még egyet is értek velük, de te meg azt értsd meg, hogy a megoldás baromira nem olyan egyszerű, mint ahogy te elképzeled.
Lehet jól is tanítani meg rosszul is, de még ha jól tanít a tanár, akkor is rengeteg dolog köti a kezét, amikkel nem tud mit kezdeni. Ezt a problémát nem azzal lehet megoldani, hogy hirtelen Linuxot rakunk az iskolai gépekre, mert akkor kitermelünk egy egész olyan generációt, aki nem fognak érteni ahhoz, amit a munkahelyen elvárnak tőle. És ne gyere azzal, hogy nem eszköztárat kell tanítani, mert korábban leírtam, hogy miért kell eszköztárat _is_ tanítani. És ha LibreOffice-on tanulják a gyerekek a szövegszerkesztést, akkor sincs elég idő arra, hogy készség szintre begyakoroljanak mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Xbox Series X|S
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Tudományos Pandémia Klub
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ZOTAC RTX 3090 24GB GDDR6X Trinity Eladó!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Western Digital Purple 1TB / 1000 GB HDD 3,5" WD10PURX ÚJ, 0 üzemórás eladó!
- iPhone 13 Éjfekete - 128 GB - 98% Akkumulátor (iSamurai cserélt)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi