Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Micro Four Thirds
- Autós kamerák
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Új vertikális egeret dob piacra a Logitech
- Akciókamerák
- OLED monitor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
Új hozzászólás Aktív témák
-
tecsu
addikt
válasz
zetor2000 #20 üzenetére
"Nekem igenis fontos a minőség."
A legtöbb embernek pedig nem. A látszat sokkal fontosabb.
MCGaiwer
A B&O mondhatjuk a nagy átlagnál jobb termékeket készít, de mégis "fénylő sz@r", mert az árkategóriájában rendre alulmarad, illetve a csúcson sincs egy terméke sem, mert a valóban minőségre utazó gyártók termékei megverik, legalábbis tesztben, az eladás az a fentiek miatt nem feltétlenül az értékkülönbségeket tükrözik.
De nekem semmi gondom nins a B&O-val: egy színnel több a palettán. -
zetor2000
őstag
"Nem a minőségre van igénye első sorban az embreknek, hanem a látszatra, meg a vélt presztizsre és stílusra amit egyes termékek birtoklása jelent."
Ezzel nagyon nem értek egyet. Nekem igenis fontos a minőség. Az nem baj, ha nem feltűnő, sőt. Ezek mellett persze nem baj, ha szép, de nem hivalkodó. Azért ha megnézed a B&O cuccokat, akkor ezek eléggé visszafogottak, hogynemondjam "letisztultak". Azaz annyi látszik, amennyi kell, de lehet, hogy sokkal többet tud, mint amit elsőre gondolnál róla.Emellett persze a presztízs adódik (nem, nem vélt lesz az), mert amennyibe ezek kerülnek, nem engedhető meg a silány minőség, a használhatatlanság. Ezeknek a cuccoknak megvan a stílusa, akik ezeket veszik, szerintem stílusérzéke is szokott lenni (egyfajta skandináv design). Ebben az árfekvésben van elég sok "csicsa", nem ennyire visszafogott cucc, amire azt lehet mondani, hogy "extravagáns", és akad, amire én azt mondom, hogy bóvli, csiricsáré.
Szerintem ennyi pénzért az ember igenis minőséget vár el, ha ez látszik a terméken, az mondjuk jó. -
MCGaiwer
addikt
semmiben, viszont a B&O gyárt minőségi audio terméket is, nem egy tipikus "fénylő de szar" gyártó. mondjuk kicsit túlárazott, de végülis manapság mi nem...
A beolab 3 vagy 5 helyet értelmes ember inkább vesz egy Spendor Classic 100 vagy 200-at, de attól még nem rossz, amit gyártanak.
-
pengwin
addikt
És ez mégis mitől ökoszisztéma?
Mitől működik jobban együtt, mintha különböző márkáktól lennének ezek az eszközeid?Engem nagyon idegesítenek ezek a marketing baromságok, mint a "lifestyle" meg "ökoszisztéma"... főleg azért, mert a B&O adataiból is látszik, hogy a piacot sikerült behülyíteni velük.
Nem a minőségre van igénye első sorban az embreknek, hanem a látszatra, meg a vélt presztizsre és stílusra amit egyes termékek birtoklása jelent. -
aTe014
aktív tag
Nekem is van egy Beoplay H2 fejhallgatóm, egy HP Pavilion laptopom, amihez Beoplay-es hangzásjavító szoftver jár a márkajelzés mellett és van egy V30-am, amin szintén szerepel a logó és B&O fülhallgatót is adnak, szóval jó kis ökoszisztémát sikerült kialakítanom.
Ezért is olvastam kikeredt szemmel a címet, aztán az utolsó bekezdés megnyugtatott, meg amúgyis a Beoplay-es cuccokon is (eddig is) normál B&O logó volt..
-
-
totgab02
junior tag
Nehogy a nagy sikeren felbuzdulva ez is onallo eletre kelljen mint a huvelyeknek a honor, aztan meg fuggetlenedni is akarjon.
-
hemaka
nagyúr
Micsoda szalagcim, lol.
Van toluk egy H4-em, fasza cucc. -
-
fuze
őstag
Amúgy komolyan... ne ez legyen már az újságírás mert rosszul leszek. Én nagyon szeretem a PH-t, de ide nem kellenek ezek a típusú cikkek. Aki itt lóg és olvasgat, az úgyis megnéz egy csomó írást. Viszont ezek a clickbaitek teljesen kiakasztanak már. Mi nem ezért kattintunk
Múltkor is egy haverom linkelt valami PCWorld cikket egy csoportba. A cím a következő volt: Bezár a Western Digital Merevlemez gyára. Végigolvasva a cikket, az utolsó mondatban szerepelt, hogy a három közül az egyik.
-
Straw
senior tag
Sok esetben könnyebb egy start-up brandet felfuttatni, mint egy már jól ismert, nagy múltú meglévő márka profilján frissíteni, módosítani. Kevesebb kockázat az anyacégre, Brand-re nézve, ha bejön beolvasztják, ha nem akkor meg kinyírják.
Értsd, a BeoPlay inkább a fiatalabb generációt célozza és a Beats ellen ment, a B&O-ról pedig inkább az jut az ember eszébe, hogy megfizethetlen túlárazott high-end cucc, ami persze sok esetben baromi jó is. Nyilván a BeoPlay sem olcsó, de a brand máshogy volt pozicionálva, más célközönségre. -
tntmax
aktív tag
Gratula a klikkbait címhez és az igénytelen cikkhez.
-
Orcsi
aktív tag
Na vegre eddig sem ertettem miert szedtek kulon....
-
Fred23
nagyúr
Kár érte, kíváncsi leszek, mit csomagolnak helyettük mostantól a csúcs LG mobilok mellé!
-
domerator
veterán
Ezt nagyon egeszseges lepesnek tartom. Van annyira patinas a marka hogy ne jatsszon a nevekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Bang & Olufsen megszünteti almárkáját
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest