- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topik
- iPad topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Poor Volta...
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
talpalavalo #101 üzenetére
sőt megsúgom szafari alól is
-
moonman
titán
és közben új funkció a Hotmail-ben: aliast lehet adni, egyelőre egy évben ötöt, összesen tizenötöt.
-
LA_COSTE
senior tag
Nagyon hasznosnak találom, többször is használni fogom most már, azonban egy dolgot nem találok benne: méghozzá a szegély és mintázat formázást. A Google dokumentumoknál ezt megoldották a Table properties menüpont alatt, itt ilyet nem találtam. Kérem szóljon, aki megtalálta!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nem olvastam végig a hsz-eket előre is bocsi.
Viszont nálam ugyan az a 3 funkció van mint ami eddig volt, vagyis 4, mármint word-ben, tehát fájl, kezdőlap, beszúrás, nézet. Vagy ez normális?
-
Ugyanez igaz volt a Games for Windows Live fasságra.
Nem kicsit elöntötte a szar az agyamat amikor vettünk 2 játékot(2xugyanaz), hogy tudjunk multizni, erre beintett.
Nekünk mákunk volt, mert hekkelhető.
Akik belefutottak a DiRT2-be már kevésbé voltak boldogok.Akkor megfogadtam, hogy nem veszek semmit, amíg nincs itthon támogatva ez a csoda.
-
moonman
titán
"még az Office sem támogatja teljesen"
"Office 2010 provides read support for ECMA-376, read/write support for ISO/IEC 29500 Transitional, and read support for ISO/IEC 29500 Strict."
ugye feltunt, hogy 2011-et irunk? jo hogy nem az Office 95-on kered szamon.
az a cikk meg amit belinkeltel tomeny bullshit. persze a user az altalaban nekiall programozni meg ujraterjeszteni a szoftvert... a formatumok meg minden verzioban valtoznak, mi? (hint: 97-2003: semmi nem valtozott, az ujakat pedig Office 2000-ig visszamenoleg lehet kezelni. idiota propaganda, a masodik bekezdesnel tovabb nem is birtam rohoges nelkul olvasni.
"Amúgy elég érdekes egy mondatban az MS, szabvány és open szavakat használni, mellőztem is."
ez csak azert van, mert leragadtal a '90-es evek kozepen. a helyedben nem lennek ra ennyire buszke. -
moonman
titán
na meg egy okostojas...
a regi binaris es az Open XML formatumok is nyiltforrasuak, dokumentaltak, utobbi raadasul ISO szabvany is. azt meg, hogy a kulonbozo evjaratu Office formatumok nem kompatibilisek, nem tudom, melyik barom talalta ki de erre hivatkozni feler egy troll-igazolvany felmutatasaval. meg a 2010 is megnyitja a legosibb tipusokat is, csak alapertelmezeskent a 6.0-tol (95) visszamenoleg biztonsagi okokbol le vannak tiltva.
"amúgy sikeres ember doc-ot nem küld"
ja bocs, szolhattal volna elore is, hogy 12 eves vagy, akkor nem magyarazok ennyit... -
anulu
félisten
ez még istenes. de van olyan szolgáltatás, ahol ha rendesen használni akarod a megvásárolt terméket, akkor nincs más lehetőséged, mint, h átverd a rendszert. nem tudom, h pl xbox live-nál jelenleg hogy van a játék regisztrálás, de ha PS3-on próbáltál EA által kiadott játékkal multizni, akkor tudod miről beszélek.
magyar nyelvű kézikönyv, kód, minden megvan, mi szem-s-szájnak ingere, csak regisztrálni és aktiválni nem tudod magyar accounttal. úgy meg nem megy a multiplayer. merthogy nincs PSN Store kishazánkban.
vedd meg a legális software-t, mert különben csúnya vagy. jahogy ahogy leírtuk, hogy hogyan tudod használni, az csak fordítás, nem próbáltuk ki, de nehogy pl angol accountot használj, mert jajj neked!megvettem az adott terméket, használni szeretném. fél másodpercig nem érzem, hogy jogosulatlan lenne a dolog.
-
marcus14
tag
Nálam is műkszik
-
Phvhun
őstag
[szerkdel]
-
hohoo
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #72 üzenetére
Ha valami doc-ot nem tud olvasni, a program a legkevésbé ludas... (az idióta ms programozók inkább, akik kitalálták és nem dokumentálták azt a förmedvényt) ha nem tűnt volna fel, az ms officen kívül nincs program ami tökéletesen olvasná, sőt még annak is gondjai vannak különböző évjáratokkal... na vajon miért? (amúgy sikeres ember doc-ot nem küld
)
-
ErosenZold
senior tag
Nálam megy, de tetüre laggol
-
erdoke
titán
válasz
Neil Watts #62 üzenetére
Miért? A legtöbb dologban külön utas lenne az Opera?
-
-
erdoke
titán
Az normális, hogy beírok valamit, nyomok egy Entert, és a beírt sor eltűnik?
Szerk: Ha mellette kattintgatok, akkor is eltűnik, bár nem az összes kattintásra.
A "Fájl" menüben semmi nincs? Ha Word-ben rákattintok, nem történik semmi. -
plus44
veterán
Nagyon tetszik, én is használom egy ideje.
-
davep
tag
ODF-el hogy boldogul? Tudja valaki?
-
^Clown
addikt
Hasznos cucc, el is teszem a könyvjelzők közé
-
moonman
titán
válasz
petymeg2033 #52 üzenetére
nem biztos, hogy szeretnénk, ha a Google account és a Live ID ugyanaz és átjárható lenne...
-
petymeg2033
tag
Így utólag átgondolva valóban nem lenne logikus, amilyen jóban vannak ezek egymással... Csak mégis néha reménykedek, hogy az infotársadalomnak előnyös lépések néha áthidalhatnak ilyen akadályokat. (Naív vagyok, tudom
)
Akkor viszont a cikk szerzőjének kéne egy kicsit átfogalmazni azt a részt, mert elég sarkos, hogy kiemel két levelezőszolgáltatást, a Magyarországon jellemzően még elég nagy hányaddal rendelkező Freemail és Citromail (a többi szutykot már ne is említsük) kihagyásával.
-
Syl
nagyúr
válasz
petymeg2033 #50 üzenetére
Be is b***na, ha a Live-ra be lehetne lépni Gmail jelszóval!
Itt arról van szó, hogy Live ID bármilyen e-mail címmel regisztrálható. -
petymeg2033
tag
A válaszodban azt írtad le, amit én mókusvakítás jelzővel illettem. Nekem pl sosem volt hotmail.com-os címem, már 6-7 éve is, mikor regisztráltam, Freemail-es címet használtam a Live ID-hoz.
A cikkben viszont ezt írják:
"nemcsak a Hotmail-, hanem a Gmail- vagy a Yahoo Mail fiókkal rendelkezők is szerkeszthetik ezeket"
Az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy az adott embernek nem kell rendelkeznie Live ID-val, elég ha Gmail-es, Yahoo-s azonosítója van, mert azokat is elfogadja a rendszer.
-
sekli
addikt
-
moonman
titán
válasz
julius666 #42 üzenetére
nincsenek sehol reklámok, sem a levél alján, sem a live.com-ra végződő lapokon sehol,
10 GB-ot csatolhatsz egy levélhez, a mailbox teljes mérete 500 GB,
nem jár le az account, ha nem lépsz be három hónapig,
korábban a POP/SMTP elérés is ehhez volt kötve, de az már publikus.ja, az éves díja $19,95.
-
bobsys
veterán
válasz
julius666 #42 üzenetére
Csak annyi, hogy magyar kartyaval nemtudsz fizetni, usabelivel meg igen. Volt egy par napjuk amikor eppen lehetett magyar kartyaval is fizetni, arrol en lemaradtam de ha jol emlekszem Morden24nek sikerult. En is amerikai kartyaval fizettem ki kesobb.
A fizetosben nincsenek reklamok nem jar le az account es van 10 giga tarhely. -
moonman
titán
válasz
< CyberBob > #39 üzenetére
felteheted a doksi mellé.
-
moonman
titán
válasz
< CyberBob > #37 üzenetére
webesben nem lehet. de ha feltöltesz egy sorkizártra formázott doksit, belejavítasz, rámentesz, letöltöd, megőrzi a sorkizárást.
-
< CyberBob >
őstag
A sorkizárást mint funkciót hogyan lehet előcsalni (csak jobbra, balra és középre van)?
-
moonman
titán
á, az már nem trendi. most a gtalk a trendi. ja, már az sem, most épp Facebook chat van soron. nemtom... én nem vagyok trendi.
a felgyült kérdésekre pár válasz:
szerintem egyáltalán nem számít jogellenesnek, ha lakóhelynek USA-t jelölök be. mivel itt ingyenes szolgáltatásokról van szó, semmilyen kárt nem okozok azzal, hogy nem a valódi régióm szerinti beállításokkal használom, legfeljebb több funkciót érek el. (nekem egyébként fizetős accountom van, amerikai bankkártyával, szóval nálam még ebbe se lehet belekötni
)
a Live ID-t úgy lehet ámerikaira állítani, hogy a https://account.live.com/ alatt a "Country/region" beállításainál USA-t választunk. egy kis időnek el kell szerintem telnie, mire érvényesül a dolog. nekem egyébként vesszőparipám, hogy minden lehetséges dolgot angol nyelven, USA lokalizációs beállításokkal használok. (Windowsban a location USA, a regional maradhat magyar)
egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy külsős e-mail címmel regisztrál valaki, a Live ID egy email és egy jelszó párosa, az emailnek nem kötelező Hotmail-esnek lennie, az csak a kezdetekben volt így. persze ha a Live ID egyben Hotmail fiók is, annak csak előnye van, de nem muszáj kihasználni.
a SkyDrive-ra csak te és a mappába jogosultként felvett userek tudnak feltölteni. a userek természetesen Live ID-vel tudnak bejelentkezni.
a Live sebességénél nem a fel- és letöltések sebességére gondoltam, hanem a lapok betöltődésére. néha eléggé be tud lomhulni (hmm, ez egy érdekes szó).
a Firefox egy ideje hivatalosan is támogatott, mert elérte a kritikus piaci részesedést. azért néha jó nagynak lenni, nem?
-
gambler
tag
Nekem még mindig azt mondja, hogy "Not available in your region". Budapest van beállítva régiónak, és kb 6 éve regisztráltam.
-
Syl
nagyúr
Nekem is megy már egy jó ideje, holott semmi trükk nincs a Live ID-ben. (Szerk.: Hacsak nem az, hogy több mint 8 éve regisztráltam
)
Dicséretes hogy Firefox alól is hibátlanul működik
-
Shad0w
senior tag
Semmi...
-
Oltás
csendes tag
Hamár ofisz akkor open, és hamár onlány ofisz akkor gúgl doksz
-
petymeg2033
tag
És az vajon hogy működik, hogy Yahoo! vagy GMail acc-ot is elfogad, mert én eddig csak Live ID-s bejelentkezést találtam, akárhogy kutakodtam.
Azt ne mondja senki, hogy ez csak azt jelenti, hogy saját email-címmel is tudok Live ID-t regelni, mert akkor ez is csak mókusvakítás.
-
RepeatSector
senior tag
-
ArchElf
addikt
Mert olyan szolgáltatást használsz, amire nem vagy jogosult (bár technológiailag meg tudod oldani, hogy működjön - pont mint virágbolti W7-et futtatni a regisztráció kikerülésével, vagy MSDNAA-s XP-t upgrade-elni normál W7-re, upgrade liszenszel).
Amúgy azért működik az USA-ban, mert az MS egy amerikai cég, fizet az államnak egy rakat adót / megegyezett a kormányzattal, hogy az állampolgárainak szabadon biztosítja a hozzáférést a termékekhez. Ez pont ugyanolyan, mint a youtube: "this content is not available in your country" - ergo a magyar állam nem fizeti ki a liszendíjat a szolgáltatónak (értsd: egyezik meg a jogtulajdonosokkal) a tartalom szolgáltatásához.
Ha átvered a szolgáltatót, és másnak adod ki magad, akkor jogosulatlanul férsz hozzá. Ennyi.
AE
-
RepeatSector
senior tag
Én már régebb óta használom a skydrive-ot és szerintem nagyon korrekt cucc, a weboffice-t eddig 2-3 alkalommal használtam de az is elég használható.
-
-
moonman
titán
ja hát lehet, hogy bétáztál, egy csomó embernek ment, de most megnyílt a nagyközönségnek is. egyébként annyi a trükk, hogy Live ID beállításoknál USA-t kell megadni lakhelynek és kész. egy rakás szolgáltatásban elérhető lesz egy csomó plusz funkció. vagy éppen maga a szolgáltatás.
-
moonman
titán
már nem is emlékszem mióta használom. egyszerűen amerikai Live ID kell hozzá.
-
rblzs
csendes tag
Nekem még mindig az az oldal jön be, ahol azt írják hogy látogassak később vissza, hogy megtudjam mikor lesz elérhető ebben az országban.
-
floatr
veterán
_o\ \o/ /o_
-
Inv1sus
addikt
Éééés a vitát ezennel megnyitom
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sorozatok
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Battlefield 2042
- Windows 11
- BestBuy ruhás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest