- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LucifeI2
őstag
Ezzel már nincs olyan probléma, hogy ha elromlana akkor 2 hónapig nem tudok beloggolni, mert annyi idő mire a Blizzardosok megoldják a problémát? Mondjuk ha logikusan gondolkozok, akkor ez nem nagyon tud elromlani.
A sima Authenticator-t inkább eladtam, mert túl sok rossz történetet hallottam, de ez jó lenne ha nincs semmi veszély abban, hogy használom.
-
anulu
félisten
jó lenne, ha lenne S60-ra is
-
Wolverine
félisten
Ha hozzárendeled a Battle.net accountodhoz, akkor minden esetben, amikor belépsz egy Battle.net játékba, a felhasználónéven és a jelszón kívül meg kell adnod az Authenticatoron épp olvasható kódot is. A kód folyamatosan (azt hiszem, 5 percenként) változik, és a titkosítása gyakorlatilag törhetetlen. Így csak akkor léphet be bárki a te acc-oddal, ha nála az Authenticatorod is.
Ezzel el lehet kerülni az accountlopással járó gondot, lévén még ha meg is szerzik a jelszavad és a userneved, nem fognak tudni belépni. -
twollah
nagyúr
Ezzel mit is lehet csinalni?
Mert ez nekem kinaiul van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- XPEnology
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Spórolós topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- WD Red Pro 4TB 7200rpm Megbízható archiválás és biztonságos backup! 3év garancia
- WD Black SN770 2TB NVMe PCIe Extra gyors tárhely, friss vásárlás, 2év garanciával!
- Crucial P5 Plus 1TB NVMe PCIe Villámgyors rendszermeghajtó, 1 év garanciával!
- ASUS TUF Gaming GT501 Masszív, jól szellőző, RGB-kompatibilis ház
- ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Gold Erő, stabilitás, jövőállóság! 8év garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest