Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LucifeI2
őstag
Ezzel már nincs olyan probléma, hogy ha elromlana akkor 2 hónapig nem tudok beloggolni, mert annyi idő mire a Blizzardosok megoldják a problémát? Mondjuk ha logikusan gondolkozok, akkor ez nem nagyon tud elromlani.
A sima Authenticator-t inkább eladtam, mert túl sok rossz történetet hallottam, de ez jó lenne ha nincs semmi veszély abban, hogy használom.
-
anulu
félisten
jó lenne, ha lenne S60-ra is
-
Wolverine
félisten
Ha hozzárendeled a Battle.net accountodhoz, akkor minden esetben, amikor belépsz egy Battle.net játékba, a felhasználónéven és a jelszón kívül meg kell adnod az Authenticatoron épp olvasható kódot is. A kód folyamatosan (azt hiszem, 5 percenként) változik, és a titkosítása gyakorlatilag törhetetlen. Így csak akkor léphet be bárki a te acc-oddal, ha nála az Authenticatorod is.
Ezzel el lehet kerülni az accountlopással járó gondot, lévén még ha meg is szerzik a jelszavad és a userneved, nem fognak tudni belépni. -
twollah
nagyúr
Ezzel mit is lehet csinalni?
Mert ez nekem kinaiul van.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest