- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
LucifeI2
őstag
Ezzel már nincs olyan probléma, hogy ha elromlana akkor 2 hónapig nem tudok beloggolni, mert annyi idő mire a Blizzardosok megoldják a problémát? Mondjuk ha logikusan gondolkozok, akkor ez nem nagyon tud elromlani.
A sima Authenticator-t inkább eladtam, mert túl sok rossz történetet hallottam, de ez jó lenne ha nincs semmi veszély abban, hogy használom.
-
anulu
félisten
jó lenne, ha lenne S60-ra is
-
Wolverine
félisten
Ha hozzárendeled a Battle.net accountodhoz, akkor minden esetben, amikor belépsz egy Battle.net játékba, a felhasználónéven és a jelszón kívül meg kell adnod az Authenticatoron épp olvasható kódot is. A kód folyamatosan (azt hiszem, 5 percenként) változik, és a titkosítása gyakorlatilag törhetetlen. Így csak akkor léphet be bárki a te acc-oddal, ha nála az Authenticatorod is.
Ezzel el lehet kerülni az accountlopással járó gondot, lévén még ha meg is szerzik a jelszavad és a userneved, nem fognak tudni belépni. -
twollah
nagyúr
Ezzel mit is lehet csinalni?
Mert ez nekem kinaiul van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest