Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Ja nem kell rábeszélni semmilyen média player megoldásra főleg nem Kodival, én most is Oppo 203-at használok, csak érdekelt hogy ezek a kütyük mire jók. Az biztos hogy nekem semmire, viszont tényleg vannak területek ahol jól jöhet. De ez akkor is hobbi, szóval az átlagember ilyesmivel nem foglalkozik.
-
Joshi
titán
Köszi mindenkinek a kimerítő választ, így már képben vagyok.
-
Joshi
titán
Én ezt értem, de egy médialejátszó attól jó hogy van egy hardver+szoftver csomagod ami optimalizált és hibátlanul teszi a dolgát. Arról már nem is beszélve, hogy videó lejátszásnál nagyon fontos a hibátlan hardveres gyorsítás és képjavító algoritmusok adott esetben. Ezt otthon kizárt hogy meg tudja oldani a delikvens. Most csak egy felhasználási területet érintettünk, de szerintem ez minden területen így van. Már mint hogy ehhez hozzáértés és tudás szükséges, ami egy átlag userben nincs meg.
-
Joshi
titán
"vagy nem szeretsz bütykölni, akkor egyszerűen csak összedugod, feldobsz rá egy médiacenter appot (pl. Kodi), és van egy kész, soha el nem avuló, nagy tudású media playered."
Ne hülyéskedj, erre sokkal jobb céleszközök vannak ugyan csak fillérekért ráadásul kapsz hozzá távirányítót is (Amlogic + LibreElec pl). Nem akarok trollkodni, egyszerűen csak kíváncsi voltam hogy mire használják. Szerintem ez olyan mint minden hobbi, aki lát benne fantáziát és érdekli a téma az foglalkozik vele. -
Joshi
titán
És mire való a Raspberry Pi? Mit lehet ezekből eszkábálni ami jó is valamire? Vagy ezeket a szoftver fejlesztők veszik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Eladó INTEL i9-13900KF processzor + ASUS TUF Gaming H770-Pro WIFI alaplap
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest