Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Ja nem kell rábeszélni semmilyen média player megoldásra főleg nem Kodival, én most is Oppo 203-at használok, csak érdekelt hogy ezek a kütyük mire jók. Az biztos hogy nekem semmire, viszont tényleg vannak területek ahol jól jöhet. De ez akkor is hobbi, szóval az átlagember ilyesmivel nem foglalkozik.
-
Joshi
titán
Köszi mindenkinek a kimerítő választ, így már képben vagyok.
-
Joshi
titán
Én ezt értem, de egy médialejátszó attól jó hogy van egy hardver+szoftver csomagod ami optimalizált és hibátlanul teszi a dolgát. Arról már nem is beszélve, hogy videó lejátszásnál nagyon fontos a hibátlan hardveres gyorsítás és képjavító algoritmusok adott esetben. Ezt otthon kizárt hogy meg tudja oldani a delikvens. Most csak egy felhasználási területet érintettünk, de szerintem ez minden területen így van. Már mint hogy ehhez hozzáértés és tudás szükséges, ami egy átlag userben nincs meg.
-
Joshi
titán
"vagy nem szeretsz bütykölni, akkor egyszerűen csak összedugod, feldobsz rá egy médiacenter appot (pl. Kodi), és van egy kész, soha el nem avuló, nagy tudású media playered."
Ne hülyéskedj, erre sokkal jobb céleszközök vannak ugyan csak fillérekért ráadásul kapsz hozzá távirányítót is (Amlogic + LibreElec pl). Nem akarok trollkodni, egyszerűen csak kíváncsi voltam hogy mire használják. Szerintem ez olyan mint minden hobbi, aki lát benne fantáziát és érdekli a téma az foglalkozik vele. -
Joshi
titán
És mire való a Raspberry Pi? Mit lehet ezekből eszkábálni ami jó is valamire? Vagy ezeket a szoftver fejlesztők veszik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest