- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hálózati kábelek és szerelésük
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Ja nem kell rábeszélni semmilyen média player megoldásra főleg nem Kodival, én most is Oppo 203-at használok, csak érdekelt hogy ezek a kütyük mire jók. Az biztos hogy nekem semmire, viszont tényleg vannak területek ahol jól jöhet. De ez akkor is hobbi, szóval az átlagember ilyesmivel nem foglalkozik.
-
Joshi
titán
Köszi mindenkinek a kimerítő választ, így már képben vagyok.

-
Joshi
titán
Én ezt értem, de egy médialejátszó attól jó hogy van egy hardver+szoftver csomagod ami optimalizált és hibátlanul teszi a dolgát. Arról már nem is beszélve, hogy videó lejátszásnál nagyon fontos a hibátlan hardveres gyorsítás és képjavító algoritmusok adott esetben. Ezt otthon kizárt hogy meg tudja oldani a delikvens. Most csak egy felhasználási területet érintettünk, de szerintem ez minden területen így van. Már mint hogy ehhez hozzáértés és tudás szükséges, ami egy átlag userben nincs meg.
-
Joshi
titán
"vagy nem szeretsz bütykölni, akkor egyszerűen csak összedugod, feldobsz rá egy médiacenter appot (pl. Kodi), és van egy kész, soha el nem avuló, nagy tudású media playered."
Ne hülyéskedj, erre sokkal jobb céleszközök vannak ugyan csak fillérekért ráadásul kapsz hozzá távirányítót is (Amlogic + LibreElec pl). Nem akarok trollkodni, egyszerűen csak kíváncsi voltam hogy mire használják. Szerintem ez olyan mint minden hobbi, aki lát benne fantáziát és érdekli a téma az foglalkozik vele. -
Joshi
titán
És mire való a Raspberry Pi? Mit lehet ezekből eszkábálni ami jó is valamire? Vagy ezeket a szoftver fejlesztők veszik?

Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Horgász topik
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- HP280 MiniTower (i5-4590, 8GB RAM, 1GB VGA, 250GB NVMe, 750GB HDD, 22" FULL HD LED monitor, stb.)
- HP Elite 8000 SFF Q6600 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD4500
- HP Elite 8300 SFF i5-3470 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD2500
- HP Pro 6300 i5-3470 8GB DDR3 240GB SSD 500GB HDD
- 2017 CTO iMac 27" 5K - i7 4,2 GHz, 32 GB RAM, 512 GB SSD, Radeon Pro 580, Magic Mouse+ Numpad Keyb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest