Legfrissebb anyagok
- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
PROHARDVER! témák
- Egérpad topik
- Mini-ITX
- Dell asztali gépek
- Hővezető paszták
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Én ezt értem, de egy médialejátszó attól jó hogy van egy hardver+szoftver csomagod ami optimalizált és hibátlanul teszi a dolgát. Arról már nem is beszélve, hogy videó lejátszásnál nagyon fontos a hibátlan hardveres gyorsítás és képjavító algoritmusok adott esetben. Ezt otthon kizárt hogy meg tudja oldani a delikvens. Most csak egy felhasználási területet érintettünk, de szerintem ez minden területen így van. Már mint hogy ehhez hozzáértés és tudás szükséges, ami egy átlag userben nincs meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- z97 - 4790k - 8x4 GB ddr3 2400
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest