Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HDR123
tag
Messze nem igaz amit írtál. Teljesen tökéletes MediaCenternek és veri a konkurenciát. És van hozzá távirányító is, vagy egyszuerűen ha a TV-d támogatja a CEC protokoll-t akkor a tv távirányítójával tudod használni a Pi-t, mivel a Kodi támogatja a CEC-et.
Nyilván aki ért hozzá az megveszi, felrakja mondjuk ezt az SD kártyára és összedugja a TV-vel a Pi-t. Onnantól már megy. Akinek ez bonyolult, az még tud venni előre telepített SD kártyát. Akinek meg az is bonyolult annak nem való semmilyen MediaPlayer, csak az USB-s tv és a BluRay player.
Ahogy előttem is írták, nagyon nagyon sok minden építhető belőle. Nem véletlenül van nekem is itthon 3 különböző feladatokra.
-
Vesa
veterán
A LibrElec az tkp. egy linux disztro Kodi-val, tehát végülis ugyanaz. A RB Pi pedig a hardvert adja, olcsón és jó minőségben, legalább is, egy asztali médialejátszóhoz képes nagyságrendekkel olcsóbban. Amlogic jó, de support kvázi nem sok, az RB Pi-nél ezzel szemben hatalmas a community. Én sem trollkodásból írtam, csak szemléltetni akartam, hogy milyen sokoldalú az eszköz, és nem feltétlenül csak az elektronikát hobbi szinten űzők sportja lehet. hazánkban is kapni üzletben, garanciával olyan Pi pakkot, ami kulcsrakész medialejátszó, SD kártyán Kodi-val, a Pi-nek dobozzal, táppal stb. Csak összedugod, és megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Számítógép, Ryzen 5 3600, RX6600 8gb, 32gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- Asztali PC , i7 6700 , 1660 Ti , 16GB DDR4 , 250GB m.2 , 500GB HDD
- Dell OptiPlex 5050 számítógép (I5/8gb/240 NVMe SSD)
- ReZone Használt PC Bazár Megbízható gépek, korrekt árak.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest