- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- UHD filmek lejátszása
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Steam Deck
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hálózati kábelek és szerelésük
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cobra652 #213 üzenetére
"Vajon mi ér többet. Az ha a minimum fps magasabb de az átlag jóval gyengébb... Vagy ha a minimum alacsonyabb de az átlag sokkal jobb."
Számomra egyértelműen az előbbi. Engem baromira nem érdekel ha az átlag fps teszem fel csak 65 és nem 130 ha a minimum sosem esik be 35fps alá. Nekem minden más csak rizsa. Én nem vagyok hardcore gamer nincsenek is nagy igényeim. Ne akadozzon a játék 'oszt' jó napot.
Analóg vén majom egy digitális világban
-
-
-
Én úgy vagyok vele, hogy az alaplap és a merevlemez legyen új, bolti, garis. Esetleg a videokártyára legyen még néhány hónap kisker gari nekem minden más jöhet használtan. Az első két gépemet leszámítva az összes gépemet én legóztam össze (kivéve a brand gépeket persze). Sokan irtóznak a használt cuccoktól valahol meg is értem de ha azt vesszük, hogy egy új G4560, B250 lap, 16GB DDR4 kit árából mit ki lehet hozni használtan mind AMD mind Intel oldalon akkor nincs több kérdés. És sokszor a használt motyóra is van több kevesebb kisker gari.
-
Nem mondtam, hogy olcsó.
Sokaknak van egy olyan becsípődése, hogy ragaszkodnak az új alkatrészekhez. Mert ha már kiad 100+ ezer forintot nehogy már gari nélküli használt alkatrészekből pakolja össze a gépét. Na nekik nincs sok választásuk ha hébe-hóba játszani is szeretnének. Vesznek egy G4560-at olcsó GT 1030-al. 1080p-ben közepes vagy butított grafikával eldöcög rajta szinte bármi. Ha teljesítményben még megfelelő is lenne az 1155 platform már rég felejtős.
-
válasz
joysefke #142 üzenetére
"Ha az ember hobbijáról van szó, akkor szerintem a frusztrációmentes időtöltés megér egy kis felárat"
Ez így van, viszont a szegény ember vízzel főz. Mindenki szívesen kockulna egy Core™ i9-7900X-el de csak ha egy olcsó G4560-ra futja akkor nincs mit tenni. Sokaknak a pentiumhoz képest árban elérhetetlen lesz még az alig 2x annyiba kerülő egyébként várhatóan kiemelkedő ár/érték arányú Ryzen 3 széria is.[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
Daywalker #13 üzenetére
Ha belefér az időtökbe dobjatok már be a tesztgépbe plíííz egy G4560-at arról úgy sem volt még hivatalos PH teszt és kíváncsi lennék (sejtem, hogy nem csak én) teljesítményben hogyan viszonyul az alacsonyabb órajelű 3 1200-hoz képest. Ahány oldal annyi félét írnak róla jó lenne tisztán látni a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A két Ryzen 3-as modell a legnépszerűbb Core i3-as processzoroknak akar kellemetlenséget okozni.
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD A8-5600K Quad Core FM2 processzor
- Ritkaság!!! i9 10900K s1200 CPU! Számla+ gari!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest