- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zevsenesca
csendes tag
nekem elég érdekes dolgot produkált a driver install.feltettem a 181.20 WHQL-t . restart és a monitor sync probléma miatt kikapcsolt . áhh gondoltam nem para ,irány safe mode de ott a semmi állítási lehetőség ,mivel az nvidia drivert nem tölti be ,a monitor beállításnál bármit változtatok ugyan az a halál. Az F8 menüben a vistában van oan lehetőség h 640x480 video mód ,gondoltam kipróbálom hátha így elindul a rendszer és majd driverel együtt állítom a refresh rate-et vgy vmi hasonló ,de ekkor érdekes dolog történt . a windows logo megjelenik startupnál és amikor az következne h eltünik és bejön az asztal ,akkor halál ugyanúgy . gondoltam ez a driver nekem nem fog működni ,leszedtem ,safe modeban restart ,bejön az asztal felteszi a windows a kártyám (gtx260) plug&play driverét ,de ahoz h feltegyem az nvidiás drivert restartot akar . okaj ,restart . eltünik a windows logo ,bejön a tálca ,betölti a hangot és utána kipurcan nvidia driver nélkül is . 180.48 betával 1600x1200 65hz en semmi baj nem volt , akkor halt meg minden mikor feltettem az új drivert . ha leszedem akkor is halál van ,nem tom mit csináljak teljes tanácstalanság
-
M107
addikt
A Need for Speed Undercover csak fekete képernyőt dob ki az új whql drivernél és a új bétánál is
180.70 drivernél tökéletes.
ennyit tudsz vidia
-
Lewzke
őstag
válasz
WonderCSabo #40 üzenetére
Lemérni nem mértem le , de nekem érezhetően javult a 180.48-hoz képest a GTA4-ben: pl. ha bekapcsoltam a hosszú fényt az autón 18 fps-re is leesett , most meg érezhetően jobb és már kevesebb helyen megy 25 fps alá , de sajnos ez a driver sem megváltás (ejnye bejnye Rockstar
).Amúgy az árnyékhibák ha jól látom javítva vannak .
Más játékba nem vettem észre gyorsulást. -
afterburner_
őstag
ez a mirrors edge physx prezentacio...elegge darabos. főleg mikor a csavo átesika folian.
de lehet a képfeldolgozóegységem akadt meg
-
wolruf
őstag
Nekem fel se ment Vista 32-bitre. Jogtiszta minden, ez meg közli (32-bites Vista driver), hogy nem 32-bites Vistan futtatom... Mondom jó. Hagyjuk. Úgyhogy én nem telepítem, nincs kedvem cumizni vele
Jó sok Vista szó lett ebben a postban nem? Remélem a M$ ad valami jutalékot nekem.
Vista...
:-D -
WonderCSabo
félisten
A GTA IV-ben lesz gyorsulás?
Erre a H.264-re kiváncsi vagyok...
-
shteer
titán
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Azért olvassátok el a teljes szöveget. A javulás a 178-as driverhez van mérve. A legutóbbi két driverben is ugyanezek az értékek voltak, ugyanúgy a 178-as driverhez mérve. Gyakorlatilag az új driver nem hoz az előzőhöz képest semmi gyorsulást, de jobban mutat, ha odabiggyesztenek egy régi driverhez mért sebességnövekedést.
A Far Cry 2 motorja pedig DX10-ben hibás ... korlátozd a sebességed 30-35 FPS-re, vagy tedd fel a legújabb patchet az ugyanezt csinálja. -
kem
addikt
Érdemes feltenni ha csak PhysX-nek használom a 8600GT-t?
-
shteer
titán
-
Madárpók
aktív tag
Ja és nem optimális interfész használatakor nem lesz megfelelő a routing, emiatt 100% os packet loss lesz. Kivéve ha valamilyen routing hiba miatt paradox módon az optimális interfészre kerül az adatfolyam, ez főként az optimálishoz közeli, általában output interfész inputként való használatakor fordulhat elő.
-
pilsner
aktív tag
nos én csak két dolgot vettem észre, amióta fenn van (kb. 20perce):
1, a win 7 egy tized pontal lejjebb osztályozta a videokártyámat
2, a release notes-ban beígért 30-akárhány %-os javulás helyett most már szaggat a far cry 2... -
petakpa1
őstag
Csak kicsit vég ide, de pár hete kerestem az akkor aktuális legújabb whql drivert (asszem 178.24 volt az), mégpedig az international verziót magyar nyelvi támogatással, de sehogyan sem találtam
Honnan lehet leszedni az internationalt? Vagy nem mindegyik verzióból jelenik meg ilyen?
-
Zsubi
őstag
Érdekes eredmény született, íme: 181.20 vs. 185.20 Beta
181.20-as driver-rel 3 tesztet futtattam és ez lett a legjobb -
Puma K
nagyúr
Neee... emberek... ez igy este kemény... föleg amit mephi666 leírt... na meg ezek a képek...
Elrood se semmi packet loss-alEzt nektek:
-
Zsubi
őstag
Pár pillanat és csinálok egy Vantage tesztet: 185.20 beta vs. 181.20
-
mephi666
nagyúr
méghozzá 3 interfészen keresztül próbálkozhatsz... itt egy régi bizonyítás... kicsit off, de szerintem érdemes elolvasni...
Az emberiség a legnagyobb segességre törekszik. Az internet
esetében nagyon fontos dolog a sávszélesség. Sok éves megfeszítő munka
során éles elmék kiszámították a legnagyobb sávszélességet!1. Az emberi test 75 MB-nyi genetikai információt tartalmaz.
2. Egy spermium (mivel a hímivarsejtből származik az utódláshoz
használt info fele) 37,5 MB-ot.
3. Egy milliliterben 100 millió spermium van.
4.Általánosságban egy alkalommal 2.25 ml-t lövünk ki 5 mp alatt.
Ebből kiszámítható a hímtag sávszélessége:
(37.5MB x 100.000.000 1/ml x 2,25 ml)/5 s=
(37.500.000 B x 100.000.000 1/ml x 2.25 ml)/5 s=
1.687.500.000.000.000 B/s =
1.687.500.000.000 KB/s =
1.687.500.000 MB/s =
1.687.500 GB/s =
1.687 TB/sTehát: 1.687,5 TerraByte/s!
Ez orgazmusonként több mint 2 millió CD lemez, vagy egymilliárd
floppy másodpercenként!Ki kell tehát jelentenünk, hogy a leggyorsabb adatátviteli eszköz a
gatyánkban van, persze ehhez szükséges egy ezt fogadni képes
illesztőfelület is. Egy "informatikai oktatófilm"-ben egy hölgy
egyszerre három interfészen fogadott ilyen mértékű információhalmazt. -
Blood Mage
senior tag
Ez van az nV hivatalos olldalán: 181.20driver, This is a WHQL-certified driver for GeForce 6, 7, 8, 9, and 200-series desktop GPUs.. és a supported products-ban is a 6xxx szériától támogat mindent. akkor ez most, hogy van? mert elvileg csak a 8től kéne...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
P00By
nagyúr
GTX 295 és GTX 285 támogatás.
-
PH-User
addikt
Kíváncsi leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Megkapta a WHQL aláírást a GeForce videokártyák eszközillesztőjének 181.20-as verziója.
- 3 hónapos Sapphire Pulse AMD Radeon Rx 7900 XTX 24 GB garanciával!!
- ASUS GeForce RTX 4070 12GB Dual White OC Edition
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- GeForce RT X 3080 Gaming x TRIO 10 G
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest