- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- RAM topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hatalmas és sokat ígér a Blackview új táblagépe
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
neilszab
őstag
Ja igen, aki szeretne mindig képben lenni és majd közösen csapatni is, ha kijön a multi, az csatlakozzon az Assetto Corsa Hungray Facebook oldalhoz és Steam csoporthoz!
-
neilszab
őstag
Corsaban is van/lesz realtime napszak változás, ráadásul ha jól értem valós földrajzi koordináták alapján még dátum függően is:
"adjustable time of the day mode, featuring sun position calculated in realtime, depending by geographical coordinates of the track and by the sun curve according to time and date, in order to get the same light conditions of the real tracks!"
-
F_Zolee
nagyúr
Ennyi jó dolgot. Project cars is felkötheti a gatyát.
-
Prof
addikt
Fincsi, egy ilyen autos cim kene a SteamOS-re nagyon. Sokat dolgoztak vele latszik, de szinte ordit a jatek a magasfelbontasu texturakert.
-
wolfman
veterán
Mér' nem hallottam még erről a játékról? Nagyon jónak ígérkezik látottak alapján.
-
batai15
félisten
Fizetéskor meg veszem, azt majd ha lesz kormány tolom
-
neilszab
őstag
Nov 8.-án jelent meg, itt PH!-és topikjában találsz bőven tapasztalatokat: Assetto Corsa
-
Chapel
addikt
"A Corsa-ban minden a szimulációnak van alárendelve"
Köszönöm, engem akkor meg is vettek és még dx11 is. Pöpec!
Már egy ideje szemezek vele Steamen. (most jelent még csak meg? Eskü egy hete láttam)
Majd akinek van, attól szívesen várnék saját tapasztalatotLehet kormányt kapok magamtól karácsonyra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Elérhetővé vált Steam-en a régóta várt next-gen autószimulátor...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest