Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erer1000
őstag
nekem nagyon bejött
tavaly nyáron játszottam vele, nem azon voltam hogy kijátszam, mert magával ragadott az egész -
halkow
őstag
Ilyen gamek valóban nem igényelnek orbitális videó kártyákat a játékok normális futtatásához, azért mondjuk haverom játszott ezzel sokat én annyira nem volt akkor se oda érte
-
Garada
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #1 üzenetére
Mindenesetre az unreal engine teszi a dolgát a játékban az biztos.
-
TESCO-Zsömle
titán
Rengeteg negatív kritikát kapott a vérszegény szinkron és a túlságosan ismétlődő szövegkönyv miatt. Ennek egy részét nemrég orvosolták, kivettek rengeted "fölösleges"en ismételt szövegelemet a narratívából*, illetve szeptemberben fog elvileg jönni egy újabb patch, ami jobbra cseréli a szinkron egyes elemeit.
* - Bevallásuk szerint a fejlesztők** azt akarták ezzel éreztetni, hogy a amíg az agy megtalál egy-egy apró információmorzsát, gyakran újra és újra végigfutja ugyanazokat a köröket.
** - Magát a játékot valóban egy ember csinálta/fejlesztette, viszont a szövegkönyv és a hang két másik embertől származik, ha jól tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- PS Plus előfizetések
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest