Új hozzászólás Aktív témák
-
erer1000
őstag
nekem nagyon bejött
tavaly nyáron játszottam vele, nem azon voltam hogy kijátszam, mert magával ragadott az egész -
halkow
őstag
Ilyen gamek valóban nem igényelnek orbitális videó kártyákat a játékok normális futtatásához, azért mondjuk haverom játszott ezzel sokat én annyira nem volt akkor se oda érte
-
Garada
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #1 üzenetére
Mindenesetre az unreal engine teszi a dolgát a játékban az biztos.
-
TESCO-Zsömle
titán
Rengeteg negatív kritikát kapott a vérszegény szinkron és a túlságosan ismétlődő szövegkönyv miatt. Ennek egy részét nemrég orvosolták, kivettek rengeted "fölösleges"en ismételt szövegelemet a narratívából*, illetve szeptemberben fog elvileg jönni egy újabb patch, ami jobbra cseréli a szinkron egyes elemeit.
* - Bevallásuk szerint a fejlesztők** azt akarták ezzel éreztetni, hogy a amíg az agy megtalál egy-egy apró információmorzsát, gyakran újra és újra végigfutja ugyanazokat a köröket.
** - Magát a játékot valóban egy ember csinálta/fejlesztette, viszont a szövegkönyv és a hang két másik embertől származik, ha jól tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest