Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Nyilván azt írtam, hogy sima userek, soha senki, semmikor nem forgat kernelt, vagy valamibe bele kellett kötni? Mert akkor felesleges volt a komment... Vagy???
Akkor ezek szerint szerinted a sima userek minden nap forgatnak egy kernelt, mert csak? Ja nem ez ugyanolyan kijelentés volt mint a tied...
Aztán meg a packet filter az egy nagyon elterjedt cucc linuxon, kb mint a grsec, van aki használja, de szerintem a iptables egy okosabb, és logikusabb dolog, mint a pf. Hangsúlyozom szerintem, mert aki a cisco-s acl logikához szokott, annak a pf nyilván kézre esik.
Ez olyan kijelentés volt, mint mikor a notebook topikban minden cégvezető egy f@sz mert nem értik hogy jancsikának nvidia geforce GTX 1080 kell otthonra porszívózáshoz, akkor mindenkinek ilyen kell, és csak ilyen gépeket kell gyártani, hiszen ebből a típusú felhasználóból kb 10000-ed annyi van, mint irodai felhasználóból,
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest