- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Nyilván azt írtam, hogy sima userek, soha senki, semmikor nem forgat kernelt, vagy valamibe bele kellett kötni? Mert akkor felesleges volt a komment... Vagy???

Akkor ezek szerint szerinted a sima userek minden nap forgatnak egy kernelt, mert csak? Ja nem ez ugyanolyan kijelentés volt mint a tied...
Aztán meg a packet filter az egy nagyon elterjedt cucc linuxon, kb mint a grsec, van aki használja, de szerintem a iptables egy okosabb, és logikusabb dolog, mint a pf. Hangsúlyozom szerintem, mert aki a cisco-s acl logikához szokott, annak a pf nyilván kézre esik.
Ez olyan kijelentés volt, mint mikor a notebook topikban minden cégvezető egy f@sz mert nem értik hogy jancsikának nvidia geforce GTX 1080 kell otthonra porszívózáshoz, akkor mindenkinek ilyen kell, és csak ilyen gépeket kell gyártani, hiszen ebből a típusú felhasználóból kb 10000-ed annyi van, mint irodai felhasználóból,
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest