Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Sirandrish #9 üzenetére
Hát igen, nekem ez a HC-ARPG jobban átjött, mint a D3. Megvettem annó a RoS-t de egyszer végigtoltam a sztori miatt, kicsit mentem Bounty módban és 3 nap alatt ki is fulladt. Hiányzott az a szabadság, amit a PoE nyújtott, akár a fejlődést, akár a craftot, akár az end-game-et néztem. Persz már én se tolom annyira nolifer módban, mint annó(akkor beletoltam napi 10+ órát, ha nem dolgoztam), most már átlagban 4-5 óra/nap játékidőm, néha kicsit több/kevesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Corsair CX430 80+ minősítésű tápegység
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest