Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fippo
csendes tag
Újra játék kedv
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Plazmacucci #12 üzenetére
Kevesebb alvással ez kitolható.
-
saelin
veterán
válasz
Plazmacucci #12 üzenetére
Ezzel nem vagy egyedül.
-
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Sirandrish #9 üzenetére
Hát igen, nekem ez a HC-ARPG jobban átjött, mint a D3. Megvettem annó a RoS-t de egyszer végigtoltam a sztori miatt, kicsit mentem Bounty módban és 3 nap alatt ki is fulladt. Hiányzott az a szabadság, amit a PoE nyújtott, akár a fejlődést, akár a craftot, akár az end-game-et néztem. Persz már én se tolom annyira nolifer módban, mint annó(akkor beletoltam napi 10+ órát, ha nem dolgoztam), most már átlagban 4-5 óra/nap játékidőm, néha kicsit több/kevesebb.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Sirandrish #5 üzenetére
Most volt egy kicsivel több mint 1 hónapos szünetem, de hétvégére bekerül a bétába az A4 vége, így megint megyek tesztelni. Valószínű megnézem valamelyik új skillt, ami eddig nem volt a bétába.
Amúgy steam szerint 2500+ órám van benne, és kb ugyanennyi még az open béta időszakból.
-
Bloksma
aktív tag
Azt hiszem tényleg érdemes lesz leporolni, és elővenni.
-
torok6
aktív tag
Aki akar megjelölhet barátnak a játékba nevem TorokDav
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Sirandrish #3 üzenetére
Megyek is tovább.
.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
És végre nincs desync. Akinek alacsony a pingje az problémamentesen játszhat(100 alatti ping a jó), a többieknek megmarad a régi rendszer, és ez opcionálisan beállított.
-
A trailer újra meghozta a kedvem. Pár hónapja már skippeltem a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI MAG 341CQP QD-OLED 34" UWQHD ívelt Gaming monitor + több mint 3 év garancia
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest