Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
Nagyon fasza, azt hittem később jön csak
A Switch miatt kicsit hanyagolva van a PS, de már nem sokáig
-
Beyond számomra picit csalódás volt, remelem ez nem lesz az majd.
-
darkrock
aktív tag
Jó korán jön, valamiért őszre vártam.
-
Tyrel
őstag
2013-as játék, manapság már arról is nyíltan beszélnek egyesek aminek tegnap volt a mozipremierje, nem gondoltam hogy egy ilyen "őskövülettel" még bárkinek is megelepetést okozhatok.
Amúgy az az 1 szó szerintem nem igazán spoiler, vannak a játéknak olyan befejezései amikben túléli Jodie, meg olyanok is amikben nem. Na bumm, ez kb. minden második szerepjátékban így van. Max. ha ezt tudod jobban vigyázol a kiscsajra.A Heavy Rain nekem nem jött be, a Beyond Two Souls viszont nagyon jó, csak az irányítása borzasztó rossz. Ha ezen sikerül túl tenni magad, onnantól kb. a legjobb a kategóriájában, legyen az bármi is... (telltale mo-cap akármi, nem tudom mibe sorolják)
@Wlac
Jah, régen volt, közben már beugrott hogy annak a jelenetnek amire gondolok minden endingel megkapjuk 1-1 verzióját, csak más szereplőkkel. (ez utóbbit felejtettem el leginkább)
Amúgy arra a jövőképre gondolok ami a legvégén bevillan, szerintem kegyetlen jó folytatást lehetne kanyarítani belőle.És egyúttal cliffhanger is szerintem, mert elég nagy változást vetít előre, ill. azzal a pár másodperccel meg egy minimális kis fantáziával olyan folytatásnak ágyaz meg aminél kevesebbért is Oscar-t osztogatnak manapság... Nagyon sajnálom hogy lemondtak róla, kb. a Firefly (sorozat) elkaszálása okozott még ekkora csalódást.
-
Tyrel
őstag
Mindamellett hogy nagyon várom és biztos pre-order részemről, azért én még mindig haragszom rájuk amiért a Beyond: Two Souls túlélős befejezései egy óriási cliffhangerrel zárnak, de sosem kap folytatást...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps4 Játékok Gyűjteményből
- 1TB SEAGATE SSD XBOX SERIES S/X
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- MSI Claw Játékkonzol + Tok! Intel Core Ultra 7 155H / 1TB SSD / 16 GB! BeszámítOK
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest