- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- UHD filmek lejátszása
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-book olvasók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
Nagyon fasza, azt hittem később jön csak A Switch miatt kicsit hanyagolva van a PS, de már nem sokáig
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> 65” S90C <-> MacBook Pro 14” M4 Space Black
-
addikt
Beyond számomra picit csalódás volt, remelem ez nem lesz az majd.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
darkrock
aktív tag
Jó korán jön, valamiért őszre vártam.
-
félisten
Rendben megbeszéltük. Ps4 pro-t most sikerült beszerezni és hát mindegy milyen idős játék, ha konzol exkluzív volt eddig és nem volt hozzá gép akkor most kell bepótolni.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Tyrel
őstag
2013-as játék, manapság már arról is nyíltan beszélnek egyesek aminek tegnap volt a mozipremierje, nem gondoltam hogy egy ilyen "őskövülettel" még bárkinek is megelepetést okozhatok.
Amúgy az az 1 szó szerintem nem igazán spoiler, vannak a játéknak olyan befejezései amikben túléli Jodie, meg olyanok is amikben nem. Na bumm, ez kb. minden második szerepjátékban így van. Max. ha ezt tudod jobban vigyázol a kiscsajra.A Heavy Rain nekem nem jött be, a Beyond Two Souls viszont nagyon jó, csak az irányítása borzasztó rossz. Ha ezen sikerül túl tenni magad, onnantól kb. a legjobb a kategóriájában, legyen az bármi is... (telltale mo-cap akármi, nem tudom mibe sorolják)
@Wlac
Jah, régen volt, közben már beugrott hogy annak a jelenetnek amire gondolok minden endingel megkapjuk 1-1 verzióját, csak más szereplőkkel. (ez utóbbit felejtettem el leginkább)
Amúgy arra a jövőképre gondolok ami a legvégén bevillan, szerintem kegyetlen jó folytatást lehetne kanyarítani belőle. És egyúttal cliffhanger is szerintem, mert elég nagy változást vetít előre, ill. azzal a pár másodperccel meg egy minimális kis fantáziával olyan folytatásnak ágyaz meg aminél kevesebbért is Oscar-t osztogatnak manapság... Nagyon sajnálom hogy lemondtak róla, kb. a Firefly (sorozat) elkaszálása okozott még ekkora csalódást.[ Szerkesztve ]
Turenkarn
-
-
Tyrel
őstag
Mindamellett hogy nagyon várom és biztos pre-order részemről, azért én még mindig haragszom rájuk amiért a Beyond: Two Souls túlélős befejezései egy óriási cliffhangerrel zárnak, de sosem kap folytatást...
[ Szerkesztve ]
Turenkarn
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- UHD filmek lejátszása
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest