Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• aSzakember

tag

válasz FLATRONW #62 üzenetére

abban egyet értünk, hogy a HL1 és a HL2 is jó úgy, ahogy megcsinálták, egyszerű de nagyszerű, korszakalkotó és innovatív. még ma is fülig érő szájjal tolom végig az első részt, mert egyszerűen jó, mindenféle mod nélkül.

ellenben nem vagyok ellenére a tuningnak, pl a cinematic modok szerintem olyan dolgot tesznek még hozzá apró pluszként (az utcán lévő Budapest térképek, szórólapok, mindenféle feliratok, és a magas felbontású textúrák) amik tudat alatt iszonyat jó hangulatot teremtenek a játéknak a reálisabb környezettel. akár valós is lehetne a dolog mert valós dolgokat látok a pályán - amitől csak még jobb és izgalmasabb a szori.
    a szinkron pedig jó lehet azoknak, akik nem értik túlzottan az angolt, és nincs kedvük folyamatosan olvasni a játékot amitől megtörik a játékmenet néha.. hogy a szinkron minősége milyen, arról is lehetne vitázni, szerintem nem olyan pocsék, mint az eddigi játékszinkronok, amiket hallottam. és szerencsére nem lenne kötelező használni. mert ugye ebből nem lesz semmi.

Új hozzászólás Aktív témák